דלקות חוזרות בדרכי השתן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דלקות חוזרות בדרכי השתן
    דנה
    02/06/2015

אחרי הפריה. שבוע 8. הספקתי כבר לקחת שני סטים של אנטיביוטיקה זינט, בהפרשים של חודש והדלקת בשתן לא עוברת. (E-COLI)
    יש לציין שזהו הריון שני.
    בהריון קודם הייתי כל ההריון עם דלקת בשתן. לא סבלתי משריפה אלא מכאבים בבטן תחתונה, התכווצויות קשות וצירים לכל אורך ההריון. אושפזתי 5 פעמים ובחודש 7 נתנו לי צלסטון וכו.. (שגרם לתגובה קשה, טכיקרדיה שינויים באקג וקוצר משמעותי..) ילדתי ב38.

אני חוששת שהתסריט הולך לחזור על עצמו. האנטיביוטיקות לא עזרו לי ויש לי כאבים נוראיים והתקשויות בבטן התחתונה. (שעד עכשיו יוחסו לשחלות גדולות עקב OHSS)

הרופאים לא מתייחסים ברצינות כי לכאורה אני נראית בסדר. מחייכת ולא מדממת משום מקום. אבל... סובלת. ומפחדת מהמשך ההריון. מפחדת שוב להתאשפז בלי סוף. אני שותה הרבה מים ומיץ חמוציות.
    איך אני יכולה לעזור לעצמי? מה מומלץ לעשות?
    יש מצב שבמתן אנטיביוטיקה דרך הוריד הגוף עשוי כן להגיב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות חוזרות בדרכי השתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות חוזרות בדרכי השתן - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/06/2015

מתקבל הרושפ שהטיפול והמעקב שלך תקינים לחלוטין ,לכן עלייך לפעות כהמלצת הרופאים המטפלים ,ולקבל את הטיפול המומלץ לפי הצורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו