חוסר קבלת מחזור אחרי שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חוסר קבלת מחזור אחרי שאיבה
    פרופ` דוד בידר
    02/06/2015

שלום,
    עברתי שאיבה ביום שלישי שעבר. ביום ראשון בלילה , 36 שעות טרם השאיבה, הזרקתי 2 דקפטטיל . לפי מה שאני יודעת וזוכרת הייתי אמורה לקבל מחזור שבוע לאחר הדקה. לא כן?
    עדיין לא קיבלתי מחזור. האם זה תקין? בנוסף, האם בגלל שלא קיבלתי מחזור אני עדיין צוברת נפיחות מההורמונים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי שאיבה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    02/06/2015

המטרה של מתן דקפפטיל טרם השאיבה שונה ממתן דקפפטיל ביום ה-21 למחזור. קרוב לוודאי (אלא אם הקפאת ביציות) את מקבלת תמיכה של פרוגסטרון ולכן אינך צפוייה לדמם כעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה החסרתי פרטים, אשמח להתייחסות

נעמה
    02/06/2015

עברתי טיפול של 10 ימים גונל אף 125 לצורך שאיבת ביציות והקפאת עוברים. אשמח אם תעני לי לאור המידע ששכחתי לספק קודם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי שאיבה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    02/06/2015

המחזור אמור להופיע שבועיים לאחר הזריקה,ואם הנפיחות תגבר יהיה צורך לבצע ביקורת אולטרסאונד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו