דימום 10 ימים אחרי הזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום 10 ימים אחרי הזרעה
    ענת
    02/06/2015

10 ימים אחרי הזרעה והשבחת התחיל דימום שנמשך 3 ימים .היום הרופא אמר לי שיכול להיות בגלל שלקחתי אוביטרול זה הקדים את המחזור .אבל לעשות בדיקת בטה ביום חמישי בהשבחה הכל היה בסדר חוץ מתנועתיות 25 אחוז הוא טוען שזה נמוך וצריך ללכת על IVF האם אין סיכוי שהזרעה תצליח? אני קראתי באינטרנט שאוביטרול מעקב מחזור למה הוא אומר שזה מקדים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום 10 ימים אחרי הזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום 10 ימים אחרי הזרעה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    02/06/2015

כדאי לבצע בדיקת בטא כדי לוודא שהדימום הוא אכן ווסת. אין אפשרות מהנתונים שאת מציגה לחוות דיעה לגבי המשך הטיפול. תנועתיות כשלעצמה אינה סיבה ל-IVF וכנראה שיש לרופא שיקולים נוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת בטא

ענת
    03/06/2015

רופא אמר לי לעשות בדיקת בטא אחרי 14 יום. שאלה 14 יום אחרי אוביטרול או 14 יום אחרי הזרעה? תודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת בטא - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/06/2015

לאחר האוביטרל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו