חשוב

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חשוב
    ילנה
    04/06/2015

שלום רב
    התחלתי תהליך להפריה ...מיום שני האחרון ביום השני למחזור התחלתי גונאל אף 125.
    היום ביום החמישי למחזור אחרי 3 זריקות הרופא אמר שיש זקיקים קטנים (זה הרי התחלה רק) בערך 6 מצד ימין ומצד שמאל הוא לא רואה טוב בגלל ציסטה .

היום הוא אמר לי שכנראה יחליטו להעלות לי את המינון ליותר מ 125 בצהוריים האחות תצלצל אלי .אציין שהבעיה שלי היא מכאנית ואני אחרי הריון מחוץ לרחם שנקלט לבד ללא עזרה .

1.האם מינון גבוהה יותר מהזריקה היום שזו הזריקה הרביעית יתווספו עוד זקיקים ללו שישנם ...או שפשוט הרופא רוצה שיהיה פוטנציאל לרוב הזקיקים להגיע לגודל יותר גדול ?

2. למרות שהציסטה מסתירה את צד שמאל יש שם גם זקיקים שאמורים לגדול ..?והאם בזמן השאיבה יוציאו מהצד הזה גם ?

תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/06/2015

בדרך כלל ,כאשר יש ציסטה ,לא נהוג להתחיל טיפול אלא לברר מהי הציסטה.
    אם זו ציסטה פשוטה יש לקחת בדיקות דם הורמונליות לפני הזריקות.
    באופן עקרני ,לאחר שמזריקים מספר ימים כמות מסוימת בודקים ,על ידי אולטרה-סאונד ודם, מה התגובה ולפי זה מחליטים איך להמשיך והאם לעלות כמות על מנת לגדל את הזקיקים הקטנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב

ילנה
    04/06/2015

בדרך כלל אין לי ציסטות זה התחיל אחרי הורמונים ...
    וכמובן שעשיתי בדיקת דם ביום השני למחזור והכל היה תקין .
    ושאלה אחרונה..האם ישאבו לי אותה בזמן השאיבה ? זה לא אמור להפריע לזקיקים בצד הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/06/2015

כן ,ישאבו ביום השאיבה וזה לא יפריע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

לנה
    04/06/2015

תודה דוקטור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו