מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חשובילנה04/06/2015
שלום רב
התחלתי תהליך להפריה ...מיום שני האחרון ביום השני למחזור התחלתי גונאל אף 125.
היום ביום החמישי למחזור אחרי 3 זריקות הרופא אמר שיש זקיקים קטנים (זה הרי התחלה רק) בערך 6 מצד ימין ומצד שמאל הוא לא רואה טוב בגלל ציסטה .
היום הוא אמר לי שכנראה יחליטו להעלות לי את המינון ליותר מ 125 בצהוריים האחות תצלצל אלי .אציין שהבעיה שלי היא מכאנית ואני אחרי הריון מחוץ לרחם שנקלט לבד ללא עזרה .
1.האם מינון גבוהה יותר מהזריקה היום שזו הזריקה הרביעית יתווספו עוד זקיקים ללו שישנם ...או שפשוט הרופא רוצה שיהיה פוטנציאל לרוב הזקיקים להגיע לגודל יותר גדול ?
2. למרות שהציסטה מסתירה את צד שמאל יש שם גם זקיקים שאמורים לגדול ..?והאם בזמן השאיבה יוציאו מהצד הזה גם ?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב - תגובה
פרופ` דוד בידר04/06/2015בדרך כלל ,כאשר יש ציסטה ,לא נהוג להתחיל טיפול אלא לברר מהי הציסטה.
אם זו ציסטה פשוטה יש לקחת בדיקות דם הורמונליות לפני הזריקות.
באופן עקרני ,לאחר שמזריקים מספר ימים כמות מסוימת בודקים ,על ידי אולטרה-סאונד ודם, מה התגובה ולפי זה מחליטים איך להמשיך והאם לעלות כמות על מנת לגדל את הזקיקים הקטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב
ילנה04/06/2015בדרך כלל אין לי ציסטות זה התחיל אחרי הורמונים ...
וכמובן שעשיתי בדיקת דם ביום השני למחזור והכל היה תקין .
ושאלה אחרונה..האם ישאבו לי אותה בזמן השאיבה ? זה לא אמור להפריע לזקיקים בצד הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב - תגובה
פרופ` דוד בידר04/06/2015כן ,ישאבו ביום השאיבה וזה לא יפריע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
לנה04/06/2015תודה דוקטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)