חוששת מאד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חוששת מאד
    שאלה
    07/06/2015

אני בהריון ברוך השם. השאלה היא קצת טיפשית אבל...לא מרפה ממני.
    האם יש אפשרות להיכנס להריון מזרע שהיה מהול בשאריות מים באמבטיה ?
    כלומר, סכין הגילוח שלי היה מונח על שאריות מים של אחד מבני הבית שהתקלח 4 שעות לפני וחוששת שאולי היה בהם זרע..גילחתי עם הסכין את פנים האזור האינטימי...אפשרי הריון בדרך זו? הביוץ היה 3 ימים אחרי בערך...וההריון היה מתוכנן , בעלי ואני ניסנו באותו זמן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוששת מאד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענו לך לפני כמה חודשים כבר.

אני
    07/06/2015

ואתן הסבר למה לא ייתכן .
    זרע גם אם היה על סכין הגילוח ..הוא לא שורד בסביבה של מים סבון .שלא נדבר על להפרות .
    אולי זה היה שמפו או סבון ואת מתבלבלת .וגם אם כן זרע איך הבחנת שזה זרע ולא סתם קצף , שמפו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

הסבר
    07/06/2015

לא היה סבון בסביבה בו הונח...רק מים.
    גם בזמן הגילוח לא היה סבון .
    עדיין אין ממה לחשוש ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    07/06/2015

אכן, קיבלת מענה בעבר. הסיכוי שואף לאפס. באם החשש כל כך משמעותי ניתן לבצע בדיקת סיווג רקקמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    07/06/2015

אכן, קיבלת מענה בעבר. הסיכוי שואף לאפס. באם החשש כל כך משמעותי ניתן לבצע בדיקת סיווג רקמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו