קלקסן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קלקסן
    ליאת
    07/06/2015

ד"ר שלום

מנסה להרות הריון ראשון בהוראת פרופ' מהבכירים בארץ היה עם קלקסן 40 , 7 ימים לפני ביוץ עקב הפלות חוזרות בין שבוע 4 ל-5 הייתה בעיית השרשה קיצונית עקב פקטור 5 ליידן ו-APCR נמוך

הריון עם קלקסן עוד בתקופת הביוץ עבר עבר בשלום גם כאשר היה דימום רב בין שבוע 4 ל-5 והפלה מאיימת

שאלתי האם במקום 7 ימים לפני הביוץ אפשר להזריק סמוך לביוץ או עדיף ללכת לפי הפרוטוקול של הריון הראשון? אציין שוב גם כאשר הזרקתי 7 ימים לפני הייתה הפלה מאיימת עקב דימום רב בשבוע 4.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלקסן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלקסן - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/06/2015

צריך להתחיל עם התוכנית הטיפולית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר

ליאת
    07/06/2015

פרופ' בידר שלום

אין לי תכנית טיפולית הפעם ,בהריון הראשון הייתי אצל את פרופ' באופן פרטי בכדי לדעת מדוע יש הפלות חוזרות והסיבה הייתה קרישיות יתר.

לא התגלתה בעיית פוריות והפרופיל ההורמונלי היה תקין וגם בדיקת זרע מצויינת הוא רק המליץ על קלקסן לפני ביוץ ואכן בנסיון הראשון עם קלקסן 7 ימים לבפני ביוץ היה הריון תקין

ברור לי שאני צריכה קלקסן רק שאלתי הייתה עם יש הבדל עם אזריק 7 ימים לפני ביוץ או ממש סמוך לביוץ? כלומר ההם יהיה הבדל בצלחת ההשרשה עם מזריקים לפני או סמוך לביוץ במקרה שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לפרופ' בידר - תגובה

פרופ` דוד בידר
    07/06/2015

לא יהיה הבדל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו