מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלות לקראת החזרת מוקפאים אנא תשובתvika09/06/2015
השאלה לגבי רירית הרחם, שהיום בבוקר היה 7.5 מ"מ.
ככל הניראה הביוץ יתרחש היום (בגלל שמחזירים בדר"כ 3 ימים אחרי הביוץ וההחזרה ביום שישי).
לא אמרו לי להזריק אוביטרל גם כן (למרות שביום ראשון נתנו לי מרשם לזה).
2 שאלות:
1. האם יש סיכוי שרירית הרחם יתעבה עוד עד להחזרה? גם אם יתרחש ביוץ? (אני יודעת שסלק עוזר להזרמת דם לרחם ולהתעבות הרירית) אני אמשיך לאכול סלק, להזיק זה בטוח לא יזיק. השאלה אם יש סיכוי שאחרי ביוץ הרירית עדיין יכולה להתעבות כדי להכין אותה ליום שישי שיהיה כמה שיותר עבה
2. לא אמרו לי להזריק אוביטרל. האם זה בגלל שככל הניראה הביוץ ממש קרוב? (ישר אחרי האולטרסאונד אמרו לי לבוא להחזרת מוקפאים יום שישי הקרוב. לא חיכו לתוצאות בדיקות הדם).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לקראת החזרת מוקפאים אנא תשובת - תגובה
פרופ` דוד בידר09/06/20151.רירית 7.5 היא מספקת,את יכולה להמשיך לאכול סלק אך לא צריך רירית יותר עבה.
את הרירית בודקים עד הביוץ וברגע שהתרחש הביוץ אין משמעות לגדילת רירית.
2.למה לא הזריקו אוביטרל זה כנראה שראו ביוץ על ידי אולטרה סאונד .אם היה ביוץ ניתן לקבוע על פי זקיק שהיה ונעלם ,אך צריך גם בדיקות דם להוכיח מתי היה הביוץ ומה הזמן הנכון להחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הם לא חיכו לבדיקת דם אלא ישר
vika09/06/2015אמרו כי ההחזרה תהיה ביום שישי. אולי בגלל שכל הצוות נוסעים לחו"ל לכנס.?
לגבי רירית - למה אין משמעות לרירית אחרי הביוץ? כי היא לא יכולה לגדול יותר?
הרי ההשרשה מתרחשת כמה ימים אחרי הביוץ ואם הרירית תדגל בינתיים עוד אזי הסיכויים טובים יותר
או שאני פשוט טועה? ורירית מפסיקה לגדול ישר אחרי הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לענות למה לא אמרו לי להזריק
ויקי09/06/2015אוביטרל? בגלל שלא רצו לתזמן אלא לתת לטבע לעשות את שלו? ז"א כניראה כבר היום היתה ביוץ גג מחר ואוביטרל רק החה דוחה את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לענות למה לא אמרו לי להזריק - תגובה
פרופ` דוד בידר09/06/2015לא נתנו אוביטרל כי כנראה בייצת לבד לפני אפשרות של מתן הזריקה.
לגבי הרירית , אירחה ביוץ מופרש הפרוגסטרון שמשנה פני הרירית ואין התיחסות למדדים בשלב זה.
חשיבות הרירית זה רק עד הביוץ, עד אז מודדים וזהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. האם רירית 7.5 מ"מ מספיק טובה
vika10/06/2015לקליטת מוקפאים?
בפעם קודמת בהחזרת עוברים טריים שלא הצליחה הרירית היתה מעל 9 מ"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה. האם רירית 7.5 מ"מ מספיק טובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/06/2015רירית עם עובי כזה בהחלט יכולה לעשות את העבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)