מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סוף שמח - משתפת אתכן בנות יקרותמלני10/06/2015
אני נשאית של איקס שביר , אחרי 2 הפלות בשל עובר חולה התחלתי ivf + pgd באיכילוב , רוצה לספר לכן על יחס נעים ועל צוות מצויין אמנם מסע של חמש שנים כולל ההריונות הלא תקינים ואחרי 10 מחזורי טיפול הבאתי את ביתי הראשונה לעולם בהריון טבעי כיום כמעט בת שנתיים , אחרי הלידה בשבעה חודשים נכנסתי שוב להריון עם עובר חולה ועשיתי הפלה , התחלתי שוב טיפולי פוריות באיכילוב עם pgd והפעם בפיקוח צמוד של פרופסור בני אלמוג שחןץ מזה שהוא רופא מצויין מומחה בתחומו בעל שם עולמי, הוא אדם , אדם טוב ונעים שליטה אותנו בצורה אישית ולא הסכים לקחת שקל בפרטי, הוא אמר אתם תקבלו שירות מצויין דרך בית החולים, פרופסור בני אלמוג פשוט ליוה אותנו והיה בצמתים הקריטיות והוא הבין שהסיבה שכל הטיפולים לא עבדו הם רגישות הגבוהה לחומרי הדיכוי ופשוט הפסיק לי את הדיכוי באמצע הטיפול, היום אני בהריון בשבוע 8 והכל בזכות פרופסור בני אלמוג מבית החולים איכילוב וצוות המעבדה המצויין והאחיות המדהימות והרגישות שנבחרו בפינצטה והמזכירות החביבות , פשוט חלום ברוך השם. ממליצה בחום להגיע לאיכילוב ובמיוחד לפרופסור בני אלמוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוף שמח - משתפת אתכן בנות יקרות - תגובה
פרופ` דוד בידר11/06/2015כל הכבוד רק שפורום לא צריך להיות, בצורה כזו, מדור פירסומי.
מה עוד שאני לא מבין מה זה ״מעקב צמוד״ כי הרי כל העבודה החשובה עודה המעבדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאת11/06/2015לא מובן מאליו העיקר שיש סוף טוב.
האם פרופ' אלמוג עושה הפריות והזרעות באופן פרטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)