מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהלות אחרי היזרת מוקפאיםויקי12/06/2015
שלום
אני יודעת שנותנים לנוח ביחידה כשעה אחרי ההחזרה.
האם שחוזרים הביתה אכן יש לנוח 3 ימים המומלץ?
ומה הכוונה בלנוח? האם להיות במיטה ולקום כמה שפחות?
האם מותר לעשות עבודות בית קלות כגון לשטוף כלים ולהכין אוכל לילד? (בן 3.5).
בפעם הקודמת שכבתי יום וחצי קמתי רק לשתות וזה לא הצליח.
יש שאומרים דווקא לא לשעב בגלל שאז זרימת דם בגוף פחות טובה
מה אתם ממליצים לעשות למטופלים?
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהלות אחרי היזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר12/06/2015להימנע 3 ימים מיחסים והיתר להתנהג כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי קצת הפרשה דמית בניגוב
ויקי12/06/2015אני אחרי החזרה מהבוקר. האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי קצת הפרשה דמית בניגוב - תגובה
פרופ` דוד בידר12/06/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיוני
DINA12/06/2015מניסיוני אספר שעברתי כמה החזרות.. בחלקן נחנתי המון ולקחתי חופה של כמה ימים מהעבודה, ודווקא בזו שהצליחה (תודה לאל) התנהגתי לחלוטין רגיל!! (למעט יחסי מין וספורט מאמץ).
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי נאמר מנוחה של יומיים. אני שוכבת
ויקי12/06/2015למעט פעמים שקמה למים או להביא לי לאכול
שאת אומרת כי התנהלת רגיל באותו היום כבר חזרת לעבודה נקיונות וכאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי נאמר מנוחה של יומיים. אני שוכבת - תגובה
פרופ` דוד בידר12/06/2015זה מיותר.
יש להתנהג רגיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי באינטרנט שדווקא ששוכבים זרימת
ויקי13/06/2015דם לרחם פחות טובה.
אז אני לא מבינה מדוע ההנחיה הזו לנוח 3 י ים מתוכם היום הראשון לשכב ביום השני אפשר כבר לקום אבל לא לעשות עלום וביום השלישי אפשר לחזור לפעילות רגילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי באינטרנט שדווקא ששוכבים זרימת - תגובה
פרופ` דוד בידר13/06/2015עניין זרימת הדם לרחם, כפי שאת כותבת , הוא לא נכון.
לא צריך לשכב ביום הראשון ולא ביום השני.
יש להתנהג כמו שאת מתנהגת תמיד באופן רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)