חזרה לטיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חזרה לטיפול
    רינת
    15/06/2015

שלום אני בת 29 . עברתי לידה שקטה בשבוע 27 בגלל הפסקת דופק. נאמר לי בבית חולים אלישע שאוכל לחזור לטיפול במחזור השלישי. האם נהוג שהרופא יכין פרוטוקול בלי להיפגש איתי ורק על סמך עיון בתיק שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לטיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לטיפול - תגובה

פרופ` דוד בידר
    15/06/2015

את צריכה לגשת כדי שיפנה אותך לבדיקות של קרישיות יתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות

רינת
    15/06/2015

עשיתי את כל הבדיקות של קרשיות יתר והכל יצא תקין כמו כן קיבלתי את תוצאות ה pm ואת הפתולוגיה של השילייה והכול היה תקין. לא נמצאה הסיבה להפסקת דופק.
    השאלה היא האם נהוג שהרופא יכין פרוטוקול רפואי בלי להיפגש עם המטופל ורק על סמך התיק הרפואי שלי באלישע .
    מוכנה נפשית וריגשית לכול התהליך של ivf בשנית . הנחמה היחידה שלי כרגע זה להחזיק תינוק חי בידיים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות - תגובה

פרופ` דוד בידר
    16/06/2015

כן, צריך לקבל את התוכנית החדשה בשיחה עם הרופא המטפל ולא על ידי הכנה מרחוק.
    הרופא צריך לעבור על התיק ולראות האם יש עוד צורך בברור למה שקרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למה שכתב פרופ' בידר

ליאת
    15/06/2015

סיוון שלום

פרופסור בידר צודק את צריכה לעשות בדיקת קרישיות.

הוא המליץ לי גם עקב הפלות לבצע בדיקות קרישה.

הוא צדק הייתה בעיית קרישה ! בזכותו יש לי ילדה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למה שכתב פרופ' בידר - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/06/2015

האירוע החריג מחייב פרוטקול בירור הכולל בין היתר גם בדיקת קרישיות כפי שבצעת,קבלת הממצאים הפתולוגים של השיליה העובר וחבל הטבור,ביצוע בדיקות זהומיות השייכות לקבוצת הבדיקות הקרויות TORCH,ו PARVO VIRUS,ביצוע תפקודי בלוטת התריס כולל נוגדנים אנטטירטוגלובולין,ופרוקסידז,בדיקה סכרת ,ובירור APLA הכולל קבוצה של סמנים למחלה אאוטאימינית אפשרית סמויה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו