מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שליית פתחליאת15/06/2015
ד"ר שלום
הריון ראשון התגלה בשבוע 24 שליית פתח נמוכה . הריון היה מלווה בדימומים
לידה בשבוע 37 ניתוח חירום בהרדמה כללית עקב דימום רב .
מתכננת הריון נוסף מה הסיכוי שתהיה שלייה נמוכה או נעוצה על הצלקת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שליית פתח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/06/2015באופן כללי התופעה מתרחשת בשיעור ממוצע של 0.5% ,בעקבות האירוע הנוכחי ועל רקע הניתוח הקיסרי השכיחות עלולה לעלות במידה רבה בגלל גורמי הסיכון שצוינו שבינהם גיל אמהי מתקדם,מספר היריונות גבוה,עישוןשל האם,טיפולי פוריותניתוחים קיסריים קודמים,הפלות חוזרות וגרידות בעקבותיהם,היריונות מרובה עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
טל16/06/2015פרופ' שלום
אציין שעקב הפלות חוזרות בעקבות קרשיות יתר פקטור 5 הייתה בעייה קיצונית בהשרשות ולכן 4 הריונות נפלו בשבוע 6 ., הריון 5 היה עם קלקסן 40.
הריון -5 היה עם שליית פתח נמוכה האם יש קשר במקרה שלי בין ההשרשה שכנראה לא הייתה טובה שגרמה לשלייה הנמוכה למרות הזרקת הקלקסן?
דו"ח נתיחת שלייה - שלייה הייתה מושלמת לא היה שום ממצא פתלוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא חושבת שקלקסן 40 מספיק
שירי16/06/2015אלא אם כן את שוקלת ארבעים קילו..
תקבעי תור לקופרמינץ ותתייעצי איתו. הוא כבר ייתן לך מינון שבתקווה ימנע ממך עוד הפלה כואבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי שלום
ליאת16/06/2015הייתי של קופרמינץ הוא רצה לתת לי 60 אני שוקלת 48 קילו.
הייתי אצל פרופ' נוסף בן הידועים בארץ הוא התנגד נחרצות לקלקסן 60
והוא צדק הפלה לא הייתה לי הייתה לי שליית פתח נמוכה וזה לא קשור למינון קלקסן כי ההריון עבר בשלום עם מינון 40 והתפתח בצורה תקינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2015הקילירסן אינו אחראי על איזור ההשתרשות,ואינו מעורב בנסיבות המשפיעות על מיקום ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת להוסיף בקשר לפקטור 5
//17/06/2015גם לי יש פקטור 5 ואני הומוזיגוט-שזה הדרגה החמורה ביותר. התייעצתי עם מיליון המוטלוגים והמחמירים מבניהם נתנו לי 40 על אף שאני שוקלת 60..לצערי הקשבתי להם לקחתי 40 מתחילת ההיריון. ואז בשבוע 12 החלו דימומים קלים שהחמירו, הייתי במעקב הריון בסיכון אצל מומחה מנהל מחלקה ,שטען שזה בגלל שיליה נמוכה שעם השבועות תעלה והדימום נובע מחיכוך... לצערי בסופו של דבר אחרי שהדימומים החמירו הגעתי למצב של מיעוט מים קיצוני ועשיתי הפסקת הריון בשבוע 19.
עצוב וכואב... מיותר לציין שזה הריון יקר שנוצר מהפרייה...
כעת לפני הריון נוסף התייעצתי עם בכיר שטען שחייבת 60 עקב המשקל.
לסיכום: לקרישיות הדם קשר ישיר ומובהק בין השתרשות השיליה ובין דימומים. כדי להימנע ממצב של דימום מלכתחילה חייב קלקסן. אם את הטרוזיגוט ושוקלת 48 אז 40 זה מספיק אבל אל תשללי להעלות את הכמות בהתאם לעלייה במשקל.
שיהיה בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ליאת17/06/2015קלקסן קשור למשקל , עשיתי מעקב הריון שהיה מלווה גם בדימום רב אך הסתיים בלידת תינוקת בריאה .
עשיתי מעקב הריון אצל אחד המפורסמים ומהטובים בארץ שהתנגד לקלקסן 60 כי לטענתו זה היה מפרק לי את כל העצמות בגוף ו-40 מספיק והוא צדק.
גם לדעתי יש קשר ישיר בין קרישיות יתר להשרשה ולהתמקמות שלייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לך כמו שלי מהמליצו
ליאת17/06/2015ממליצה לך כמו שהפרופסור המליץ לי להזריק קלקסן 7 לפני ביוץ
אין קשר בין מניעת דימום למי שלא מזריקה
אני הזרקתי קלקסן 10 ימים לפני ביוץ עקב בעייה קיצונית בהשרשה עקב פקטור 5
ולמרות זאת היו דימומים עד הלידה בשבוע 37* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)