מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מום מולד=פגיעה בפוריות ?דניאל16/06/2015
שלום :) אני דתיה ומאורסת.לא אני ולא בן זוגי מקיימים יחסים עד החתונה.
הוא שיתף אותי שכשנולד היה 'ספק' לגבי מינו,שהרופאים לא ידעו אם בן/בת ,כיוון שהוא היה דבוק לאיזור שלא אמור להיות,בסופו של דבר בגיל שנה נעשה לו ניתוח ליישור איבר המין.
היום ישנה עקמת( א"א להתפנות בעמידה ) ויש גירוי וגמירה.כששאל רופא אם זה פוגע בפוריות הוא אמר שצריך לבדוק אם החדירה אפשרית.
משהו שאין באפשרותנו לבדוק עד שנתחתן.
השאלות שלי: איך אפשר לבדוק את זה לפני? אני מפחדת להתחתן ושתתגלה עקרות ,מה הסבירות?
מה עוד אני צריכה לבדוק / לברר?? תודה לכם!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מום מולד=פגיעה בפוריות ? - תגובה
פרופ` דוד בידר16/06/2015יש לפנות לבדיקה אצל רופא המבין בעניין, ליעוץ ,תוך כדי בדיקת בן הזוג , כי קשה, בלי לבדוק במה המדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי מבקשת שיעשה בדיקת זרע...
אתי16/06/2015אני הייתי מבקשת שיעשה בדיקת זרע...
ככה אפשר לראות אם הזרע תקין, וגם אם לא תיתכן חדירה - ניתן להיכנס להריון באמצעות הזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אבקש דבר כזה ? יש טיפ?
דניאל17/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אבקש דבר כזה ? יש טיפ? - תגובה
פרופ` דוד בידר17/06/2015תפני לרב ותגידי לו את מה שאמרת לנו ואת מה שהמלצנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מום מולד=פגיעה בפוריות ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/06/2015כדאי שיבצע בדיקת זרע-במידה והבדיקה תקינה,לא תהיה בעיה להחדיר את הזרע לנרתיק או הרחם לפי הצורך בהזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ג'ייק
דניאל17/06/2015שאלה נוספת ברשותך,וסליחה על הבורות...
זה יפריע לקיום יחסי מין תקינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ד"ר ג'ייק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/06/2015קושי בחדירה קיים בדרך כלל כאשר נטיית הפין בשל העקמת היא בזווית משמעותית (לפחות כ- 30-40 מעלות) אך חשוב לזכור שיכולת חדירה מושפעת גם מכיוון העקמת, ממבנה גופם של בני הזוג, מגודל הפין ומשיקולים נוספים. מעבר לצד הטכני של היכולת לחדירה, עקמת בפין, קלה ככל שתהיה, משפיעה לעתים גם על תפיסת הגוף וההערכה העצמית. בהחלטה לגבי הצורך בניתוח, אין להתעלם משיקולים שאינם טכניים – שיקולים ריגשיים, אישיים ופסיכולוגיים. גברים הסובלים מעקמת הפין מפתחים לעיתים חשש ממפגשים בהם יכול הפין להיחשף במצב זקוף לעיני אחרים, או ממפגש העלול להסתיים בסיטואציה מינית. כך יכולה העקמת לגרום לירידה בביטחון העצמי או להשלכות נוספות במישור הפסיכולוגי-אישי, החברתי והזוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)