מום מולד=פגיעה בפוריות ?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מום מולד=פגיעה בפוריות ?
    דניאל
    16/06/2015

שלום :) אני דתיה ומאורסת.לא אני ולא בן זוגי מקיימים יחסים עד החתונה.
    הוא שיתף אותי שכשנולד היה 'ספק' לגבי מינו,שהרופאים לא ידעו אם בן/בת ,כיוון שהוא היה דבוק לאיזור שלא אמור להיות,בסופו של דבר בגיל שנה נעשה לו ניתוח ליישור איבר המין.
    היום ישנה עקמת( א"א להתפנות בעמידה ) ויש גירוי וגמירה.כששאל רופא אם זה פוגע בפוריות הוא אמר שצריך לבדוק אם החדירה אפשרית.
    משהו שאין באפשרותנו לבדוק עד שנתחתן.

השאלות שלי: איך אפשר לבדוק את זה לפני? אני מפחדת להתחתן ושתתגלה עקרות ,מה הסבירות?
    מה עוד אני צריכה לבדוק / לברר?? תודה לכם!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מום מולד=פגיעה בפוריות ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מום מולד=פגיעה בפוריות ? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    16/06/2015

יש לפנות לבדיקה אצל רופא המבין בעניין, ליעוץ ,תוך כדי בדיקת בן הזוג , כי קשה, בלי לבדוק במה המדובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני הייתי מבקשת שיעשה בדיקת זרע...

אתי
    16/06/2015

אני הייתי מבקשת שיעשה בדיקת זרע...
    ככה אפשר לראות אם הזרע תקין, וגם אם לא תיתכן חדירה - ניתן להיכנס להריון באמצעות הזרעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אבקש דבר כזה ? יש טיפ?

דניאל
    17/06/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אבקש דבר כזה ? יש טיפ? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    17/06/2015

תפני לרב ותגידי לו את מה שאמרת לנו ואת מה שהמלצנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מום מולד=פגיעה בפוריות ? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/06/2015

כדאי שיבצע בדיקת זרע-במידה והבדיקה תקינה,לא תהיה בעיה להחדיר את הזרע לנרתיק או הרחם לפי הצורך בהזרעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ג'ייק

דניאל
    17/06/2015

שאלה נוספת ברשותך,וסליחה על הבורות...
    זה יפריע לקיום יחסי מין תקינים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ג'ייק - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    18/06/2015

קושי בחדירה קיים בדרך כלל כאשר נטיית הפין בשל העקמת היא בזווית משמעותית (לפחות כ- 30-40 מעלות) אך חשוב לזכור שיכולת חדירה מושפעת גם מכיוון העקמת, ממבנה גופם של בני הזוג, מגודל הפין ומשיקולים נוספים. מעבר לצד הטכני של היכולת לחדירה, עקמת בפין, קלה ככל שתהיה, משפיעה לעתים גם על תפיסת הגוף וההערכה העצמית. בהחלטה לגבי הצורך בניתוח, אין להתעלם משיקולים שאינם טכניים – שיקולים ריגשיים, אישיים ופסיכולוגיים. גברים הסובלים מעקמת הפין מפתחים לעיתים חשש ממפגשים בהם יכול הפין להיחשף במצב זקוף לעיני אחרים, או ממפגש העלול להסתיים בסיטואציה מינית. כך יכולה העקמת לגרום לירידה בביטחון העצמי או להשלכות נוספות במישור הפסיכולוגי-אישי, החברתי והזוגי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו