התייעצות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    חסוי
    01/05/2008

שלום רב,
    בלבטים רבים, ומבקשת להתייעץ.
    אני קרובה לגיל 45. (בעברי 2 הריונות ספונטניים, לידה רגילה אחת ,והפלה יזומה) עברתי סה"כ שני טיפולי פוריות. האחד הזרעה שהניבה 8 זקיקים, אולם מאחר שהתגלו בעיות בזרע הבעל, זה לא היה אפקטיבי.
    מטיפול שני שהוא IVF , נוצרו 9 ביציות מתוכן הופרו 4 באיקסי. הוחזרו 2 ו 2 אחרים הוקפאו.
    הריתי מהחזרת הטריים אך ההריון הפסיק בשלב מוקדם . לא נצפה עובר ודופק. (הבטא היתה 18000 ). עברתי הפלה בציטוטק.
    החזרת מוקפאים לא הצליחה.
    IVF - פרוטוקול קצר: מנוגון כמה ימים, אח"כ אורגלוטרן, ולקראת שאיבה צטרוטייד. לאחר החזרה , תמיכה.
    האם יש משהו נוסף שניתן לעשות ולא נעשה על מנת לשפר את הסיכויים?
    אני לקראת IVF נוסף. הרופא לא נותן סיכויים להריון נוסף, ולא ממליץ לי לעשות עוד טיפול.וכבר דיבר איתי על תרומת ביצית. אני מבולבלת מאד. כי בכל זאת הריתי לא מזמן.....האם תוכל לחוות דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגה שלום

פרופ' שחר קול
    01/05/2008

הסיכוי להריון תקין המסתיים בלידה בגיל 45 הוא קטן מאוד. הסיבה העיקרית - איכות הביציות - לא ניתן לשפר זאת.
    לכן סל הבריאות מגביל טיפולי IVF עד גיל זה.
    הסיכויים שלך טובים יותר מהממוצע מכיוון שיש יחסית ביציות רבות, וכן מכיוון שהושג הריון לאחרונה (אומנם לא תקין).
    לשיקולך: מחזור נוסף IVF או ללכת על תרומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו