שינויים בגוף?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שינויים בגוף?
    אלי
    20/06/2015

שלום ביום שישי האחרון התחלתי טיפול הורמונלי לאחר נטילת גלולות. יום למחרת הזריקות הראשונות קיבלתי וסת. אתמול- ביום 8 לטיפול (יום 7 בעיקרון למחזור) בבדיקות א.ס ודם נצפה רק זקיק אחד של 11 ממ וזהו. בבדיקות דם- ההורמונים עדיין מאוד נמוכים -E2 פחות מ500 ופרוגרסטרון פחות מ1.
    אני מזריקה כמות לא קטנה של הורמונים ובכמעט בכל טיפול בשלב זה ההורמונים עולים וכבר יש מספר לא קטן של זקיקים קטנים ואפילו כאלה שכבר סופרים. מצאתי רק טיפול אחד בעבר שבאמת התחיל ככה לאט ובסוף היה דיי מוצלח מבחינת תוצאות.
    השאלה שלי היא- האם עדיין יש סיכוי שיצא מזה משהו בשלב זה? ומה יכולה להיות הסיבה שפתאום כלום לא קורה כאשר רק בחודש שעבר שאבו לי 9 ביציות ותמיד יש מספר רב של זקיקים?
    האם יכול להיות שפתאום בבת אחת הגוף מפסיק לייצר? מאוד מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים בגוף?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים בגוף? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/06/2015

אין מקום לחשש היות והינל בדעכוי מסוים בעקבות נטילת הגלולות ועוד יותר בגלל שהתחלת את הטיפול בטרם קבלת הדימום בעקבות נטילת הגלולה,בכל מקרה המצב השתפר בהמשך,ויש להניח שהרופא ישקול העלאת מינון במידה מבוקרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך

אלי
    20/06/2015

תודה רבה רבה על תגובתך המהירה. קצת נרגעתי ומקווה לטוב. שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו