שבוע 11

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שבוע 11
    ליטל
    21/06/2015

שלום, אני כרגע בשבוע 11. ביום שישי האחרון היו לי כאבים חזקים בבטן התחתונה למטה שהקרינו גם לגב, הלכתי לרופא נשים בדק ואמר שהכל בסדר עשה לי אולטראסאונד ואמר לי שהכאבים בגלל שיש לי רחם אחורי משהו כזה... הייתי רוצה לדעת מה זה אומר? ודבר נוסף האם הגיוני בשבוע 11 התכווצויות חזקות כמו כאבי מחזור? אשמח לקבל מענה ל2 השאלות שלי... תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 11

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 11 - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/06/2015

הכאבים שלך הם לא מהרחם .
    אין דבר כזה שבגלל איך שהרחם שוכב , יפריעו בגלל זה כאבים כאלה.
    אני בדרך! כלל זה מהתכוצויות המעיים שקיימים בהריון וזה יחלוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתה.. אני גם בשבוע 11 עם כ

פיל
    22/06/2015

נאמר לי שזה מהתרחבות הרחם ... האגן מתחיל לצאת( משהו כזה) וזה לוחץ על איברים ורצועות נמתכות.. אז צפויים כאבי מחזור בטן או כאבי בטן תחתונה שהם נסבלים. האם זה נכון? וזה חלק מתופעות הריון? בנוסף ההקאות והבחילות ממשיכות, כאבי ראש ובעיקר עייפות תמידית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתה.. אני גם בשבוע 11 עם כ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    22/06/2015

התופעות המתוארות הן חלק מהתסמינים של היריון ,במידה והתופעות יחמירו תידרש הערכה רפואית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתה.. אני גם בשבוע 11 עם כ - תגובה

פרופ` דוד בידר
    22/06/2015

אין דבר כזה ״התרחבות הרחם״.
    מישהוא מספר לך סיפורים מאגדות עם.
    אלה תופעות הריון שיחלפו, וזה קשור בעיקר לפעולות מעיים והתרחבות השרירים החלקים, הלא רצוניים, של כל האיברים הפנימיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו