טיפול ראשון נכשל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפול ראשון נכשל
    שואלת
    21/06/2015

שלום רב
    בת 24 עברתי הפריה ראשונה, עקב בעיה בריכוז זרע נמוך ומורפולגיה 2% ולצערי ההפריה נכשלה.
    שאבו לי 10 ביציות מתוכן 6 היו תקינות להפריה, הופרו 3 עוברים , הוחזרו 2 עוברים לפי הרופא-אחד באיכות טובה והשני פחות השלישי לא שרד אז גם אין לי מוקפאים..
    לאחר החזרת העוברים חשתי לא טוב ולמחרת והתאשפזתי עם חשד לדלקת באגן וטופלתי באנטיביוטיקה, ושוחררתי לאחר יומים כאשר רופא מהיחידה של הivf הגיעה וראה את התיק והחליט שלפי הממצאים ייתכן ולא מדובר בדלקת אגנית.
    הכאבים לא חלפו וחזרתי למחרת שוב למיון לטענתם אני סובלת מגירוי יתר.
    יש לציין שהתבקשתי לקחת כתמיכה אוביטרול 0.5 4 פעמים כל 3 ימים עד לבדיקת הבטא.. הספקתי להזריק רק שני פעמים עד שהרופא במיון נשים בהחלטה עם רופא מהיחידת IVF החליטו להפסיק את האוביטרול כתמיכה ולהתחיל עם נרות 3 פעמים ביום.
    אני חשה שעברתי טלטלה רבה והרבה דברים לא מדויקיים ומנסה להבין מדוע הטיפול נכשל? האם בשאיבה הבאה גם אסבול מכאבים והגיע למצב של חשד לדלקת? האם יש דרך למנוע את זה לפני? מה הסיכוי הצלחה בהפריה ראשונה ?

אשמח למענה אני כל כך מבולבלת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ראשון נכשל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ראשון נכשל - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/06/2015

להערכתי יהיה צורך לשפר את התוצאות בטיפול הבא,כולל שיעור ההפריה,איכות העוברים ומערך התמיכה,תוך זהירות מירבית לא לגרום לגירוי יתר,כל הדברים האלו הינם באי הישג ,וחזקה על הרופא שלך שיכרך בהתאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו