קיבלתי מרשם לפרוברה ואני קצת חוששת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קיבלתי מרשם לפרוברה ואני קצת חוששת
    דואגת מאד
    23/06/2015

שלום רב,
    אני בת 30 , פוליציסטית ומיועדת לטיפול ivm, הרופא שלי נתן לי מרשם לכדורי פרוברה, שני כדורים ליום במשך חמישה ימים לדבריו כדי להביא את המחזור. בפעם האחרונה המחזור לא איחר לי והגיע באופן טבעי ללא שימוש בהורמונים. אני לא לחוצה בזמנים, והייתי מעדיפה פשוט לחכות למחזור הבא באופן טבעי בלי להתחיל עם כדורי הפרוברה, אם יש אפשרות להימנע מנטילתם.רציתי לדעת האם זה אפשרי ? או שלצורך טיפולי IVM הכרחי שאטול פרוברה?
    הייתי רוצה גם לדעת מה הסיכונים שיכולים להיות כתוצאה משימוש בהם, ומה תופעות לוואי נפוצות.

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיבלתי מרשם לפרוברה ואני קצת חוששת - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/06/2015

אין שום סיכונים בלקיחת התרופה למספר ימים על מנת לגרום לדימום וזה מהלך מקובל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה רק על מנת להקדים את התהליך?

...
    24/06/2015

ראשית תודה רבה על תגובתך המהירה
    שנית רציתי לשאול האם פרוברה נועד אך ורק על מנת לזרז את התהליך שהמחזור יגיע מוקדם יותר?
    כפי שאמרתי לא אכפת לי לחכות עד שבמחזור יגיע באופן טבעי, השאלה שלי אם לפרוברה יש יתרונות נוספים חוץ מהקדמת המחזור, בהצלחת הטיפולים וכ'ו... אני פשוט מעדיפה כמה שפחות הורמונים, כי בין כה וכה אצטרך ליטול הורמונים לפני השאיבה ובהפרייה. אז ממה שאפשר להימנע הייתי מעדיפה.
    כי אם זה רק בשביל להקדים אני מעדיפה לחכות למחזור באופן טבעי ואז להתחיל? השאלה אם אפשר?האם אין הבדל? האם לא מומלץ ולמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה רק על מנת להקדים את התהליך? - תגובה

פרופ` דוד בידר
    24/06/2015

זה רק להקדים ואם את רוצה לחכות לוסת זה גם בסדר, אבל הטיפול הזה מקובל אך לא הכרחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו