תחילת הדרך....

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תחילת הדרך....
    טלי
    01/05/2008

היי, ואאוו כמה מוזר ומפחיד כאחד...התחלתי טיפולים , כרגע אני בשלב הזרקת הגונל...
    אני חוששת עד מאוד משלב השאיבה.זה באמת כואב כמו שזה נשמע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילת הדרך....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלי שלום

אביבית
    01/05/2008

טלי שלום,
    תמיד אני נכנסת לאתר הזה, וקוראת איך הרופאים עוזרים לכולן, והפעם אני רואה את השאלה שלך ומרגישה כי אני יכולה לעזור לך.. אני עברתי כבר שני טיפולי ivf, ושתדעי שהיה לי פשוט ק-ל!
    הטיפול הראשון היה מאד פשוט, הזריקות עברו בסדר, לא היו לי תופעות לוואי בכלל (ברוך ה'), והשאיבה גם עברה מצוין.
    הטיפול השני היה ממש קצרצר, שבוע וחצי הזרקות ואח"כ שאיבה. ההרדמה הייתה קצת פחות נעימה בפעם הזאת, וההתאוששות ממנה גם, אבל שעתיים אחרי כבר שכחתי.. בטיפול השני גם חיכתה לנו הפתעה: הריון!
    אמנם ההריון היה הריון כימי, ולא שרד, אבל התחושה כי זה קורה כהרף עין, מעודדת ומפיחה תקווה.
    אל תפחדי, תהיי שלמה עם עצמך, תקשיבי לעצמך והרגעי,
    את תראי שיהיו בשורות טובות ושהטיפול יעבור בעז"ה בשלום. והכי חשוב: תפילה! תתפללי לה' יתברך, שישמור עלייך, שיעזור לך וייתן לך הריון בקלות. את תתפלאי עד כמה הוא מקשיב.. תהילים גם מסייעים המון.
    אז שיהיה המון בהצלחה, ואשמח להיות לך לעזר אם תרצי,
    אביבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי שלום

פרופ' שחר קול
    02/05/2008

השאיבה בהרדמה כללית קצרה.
    ללא תופעות לוואי.
    כ - 3 שעות לאחר השאיבה את בבית...
    [a href='http://www.ivf.co.il/hwhatis.htm' id='link']IVF זה [/a]הליך רפואי פשוט יחסית.
    אין ממה לחשוש.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי טלי

אני
    05/05/2008

היי טלי!
    את כל כך מזכירה לי את עצמי..רק שאני כבר אחרי 3 הפריות שלא הצליחו...
    כל דבר לא משתווה לתחושה שבגלל הטיפולים האלה יהיה לך ילדון/נת קטנה...
    השאיבה ממש לא כואבת .את מורדמת לכמה דקות ואחר מתעוררת וחוזרת הביתה..זה נשמע מפחיד יותר ממה שזה!
    ההחזרה אפילו יותר פשוטה ...שלושה ימים אחרי השאיבה את חוזרת לבית חולים ובדיוק בדקה וחצי מסיימת את הכל!!
    אין לך ממה לחשוש,הכל באמת לא נורא,וקורה כל כך מהר!!
    העיקר שתבחרי רופא טוב שיעזור ויתמוך בך שצריך והכל יעבור בשלום!!
    בהצלחה..גם לי וגם לך חחחח....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו