מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי החזרת עובריםויקי26/06/2015
שבועיים אחרי החזרת מוקפאים יפים להלן תוצאא
Estradiol. 1394 pmol/l
Progesterone 60.7 nmol/l
Beta 27 iu/l
אני מבינה שזה שלילי והתוצאה מושפעת מאוביטרל?
אנחנו בלתי מוסברים. אני בת 36.
האם אפשר פעם הבא לתת תמיכה שונה להלעת סיכוי הצלחה?
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת עוברים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר26/06/2015רמת הבטא נמוכה ויש לחזור על הבדיקה. ראיתי גם הריונות תקינים שהחלו עם בטא נמוך. לפי הפרוגסטרון התמיכה שקיבלת מספיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא המטפל צלצל ואמר שזה שלילי
ויקי26/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא המטפל צלצל ואמר שזה שלילי - תגובה
פרופ` דוד בידר26/06/2015זה לא שלילי ויש לנהוג לפי המלצות של דר. מכטינגר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאם ראשון הזרקתי אוביטרל
ויקי26/06/2015האם התדובה לא מושפעת מזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4 זריקות חצי אמפולה כל 3 ימים
ויקי26/06/2015שפעם אחרונה היתה ביום ראשון הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת אם אביטרול זה השפיע
ויקי27/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להתייחסות תודה ושבוע נפלא
ויקי27/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4 זריקות חצי אמפולה כל 3 ימים - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר27/06/2015הבדיקה גבולית ולא ניתן לומר חד משמעית כעת. חשוב שתחזרי מחר על הבדיקה כדי לראות האם הבטא במגמת עלייה או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להוסיף שאין לי שום הרגשה
vika28/06/2015של הריון כגון בחילות, כאבים בחזה וכאבי בטן כמו בהריון ראשון
בכל מקרה האם צריך לשנות אולי תמיכה של זריקות אוביטרל 4 פעמים במשהו אוחר או משהו נוסף? אני רואה שבנות משתמשות גם בנרות כתמיכה וכל מיני כדורים.
אנחנו מהאחוז של בלתי מוסברים - לפני שנה וחצי הריון לא תקין שהסתיים בגרידה ומאז אנחנו מנסים להשיג הריון (אחרי הטרוסקופיה וצילום רחם תקינים כבר משנה שעברה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לעצמי למענה
ויקי28/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה לעצמי למענה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/06/2015בשלב ראשון בצעי בדיקת ביטה חוזרת ללא תוספת של זריקות אוביטרל ורק אם הבדיקה תצביע על עלייה בערכי הביטה יהיה מקום לשקול תמיכה הורמונלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניראה שזה לא הריון אודה לעצה להמשך
vika29/06/2015עשיתי בדיקת שתן היום ויצא שלילי. וגם יש רסיסים של חוטי דם בניגוב. כניראה המחזור בדרך.
לגבי הסטוריה שלי:
לפני שנה וחצי גרידה עקב הריון שלא התפתח בשבוע שמוןנה בערך.
מאז עשיתי בערך 8 הזרעות על בסיס ביוץ טבעי.
3 הזרעות עם הורמונים
החזרת עוברים טריאים
ועכשיו החזרת מוקפאים
בדיקה הורמונלית תקונה
צילום רחם והטרוסקופיה תקינים
זרע תקין
אבל משהו עדיין לא עובד ולא מושג הריון.
איזה עוד בדיקות אני יכולה לעשות? בכל התהליך הזה שהתחלתי מגיל 34 וחצי הגעתי כיום אני כבר בת 36 וחצי.
אני רוצה לציין כי בבית יש לי ילד בן 3.5 מהזרעה על ביוץ טבעי.
אנחנו נחשבים לבלתי מוסברים.
משהו שיכול לעלות את סיכוי קליטה?
מאז הגרידה הרירית שלי נע בין 7-9
ולפני כן היה מגיע אף ל 11
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכניראה שזה לא הריון אודה לעצה להמשך - תגובה
ד''ר רונית מכטינגר29/06/2015האם עשית הסטרוסקופיה להערכת חלל הרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, עברתי שנה שעברה הסטרוסקופיה
vika29/06/2015אבחנתית באסף הרופא.
יצא תקין.
לכן התיסכול שלי - לא מבינה מה השתבש.
לא רואים כלום אבל עובדתית מאז ההפלה/גרידה הריון לא מצליח לתפוס.
לפני ההפלה הריון ראשון הזרעה על ביוץ טבעי נקלט ישר. והריון לא תקין גם בהזרעה ראשונה גם כן על בסיס טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - אודה לדעת באם יש עוד בדיקה
vika29/06/2015שיכולנו לעשות ופספסנו בנוסף למה שציינתי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור אשכנזי - אולי בדיקת DNA של
vika30/06/2015זרע כמו שכתבת בהודעה לבחורה?
בנוסף אולי עוד בדיקות שאני גם יכולה לעשות ופספסו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופסור אשכנזי - אולי בדיקת DNA של - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/06/2015בהחלט יש מקום לשקול בדיקת זרע להלוספרם,בירור קרישיות ,תפקודי בלוטת התריס ונוגדנים,כדי חכסות אםשרויות נוספות לכשלון החוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)