קושי להכנס להריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קושי להכנס להריון
    מתי
    26/06/2015

שלום רב,

אשתי ואני שנינו בתחילת שנות ה30.
    נכנסנו פעם ראשונה להריון ואשתי עברה גרידה בשל הפלה טבעית לאחר שלא נצפה דופק. לאחר מכן נכנסנו להריון נוסף (כשלושה חודשים לאחר ההפלה) ונולד לנו בן מקסים. כשלושה חודשים לאחר ששבנו לנסות ולהכנס להריון נוסף אשתי הרתה. נצפה דופק, היו לה דימומים וסביב שבוע 8-9 פסק הדופק ואשתי נאלצה לעבור גרידה בפעם השניה. מאז חלפו כ9 חודשים בהם אנחנו מנסים להכנס להריון ללא הצלחה. אשתי מאד מתוסכלת מהמצב, הרופא שלה אמר לה שעד שלא תחלוף שנה בה אנחנו מנסים להרות ולשווא אין לבצע בדיקות המשך, מה גם שנכנסנו 3 פעמים להריון ולכן אנחנו אמורים להיות פוריים. שאלותיי הן כדלקמן:

1. האם גישתו של הרופא באשר לזמן שצריך לחלוף קבילה?
    2. האם יש בדיקות שכדאי כבר לבצע ולא להמתין?
    3. האם פרט לבדיקות השגרתיות שאשתי עברה לאחר הגרידה רצוי לבצע בדיקות נוספות ע"מ לבחון שלא נפגעו איברים חיוניים בעת הגרידה ( צר לי מראש אם השאלה לא מקצועית ולא מבוססת)?
    4. האם תוכלו להמליץ לנו על כיוון אחר מאלו שהובאן לעיל?

תודה רבה,
    מתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי להכנס להריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ליאת
    26/06/2015

שלום

מנסיון פשוט לגשת מיידית לרופא פרטי וכך אתם חוסכיפ זמן

במסגרת קופת חולים כיום מגיעים החזרים על יעוץ אצל רופא שאינו עובד עם הקופה אך עובד עם הקופה באופן פרטי ונותן קבלה שמגישים לקופה.

הייתה לי בעייה דומה ולא השגתי הריון פניתי לרופא פרטי מוכר מאוד ולא רק שתוך פחות מחודש היו תשובות של הבדיקות האפשריות תוך 3 שבועות היה הריון!!!

עם רופא במגרת קופת חולים זה בחיים לא היה קופרה כזאת מהירות של השגת הריון ומתן תשובות של כל הבדיקות המקיפות שיכולות להיות

אמן שיהיה בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אםשר לדעת מה היתה הבעיה?

ויקי
    26/06/2015

אני גם עם סיפור דומה. שנה וחצי אחרי גרידה ולא מצליחה להכנס להריון. אחרי 10 הזרעות ושני החזרות והיום התבשרתי שאין הריון.
    אני מטופלת באסף הרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי להכנס להריון - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    26/06/2015

מרבית הזוגות מתחת לגיל 35 יהרו בתוך שנה של נסיונות ועל כן מקובל בהחלט להמתין עוד מספר חודשים. עם זאת, היות ואשתך עברה גרידות ניתן לשקול בדיקת הסטרוסקופיה אבחנתית שתבדוק כי חלל הרחם תקין, מוקדם יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו