יום ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יום ביוץ
    ג
    28/06/2015

היום מסתבר יום הביוץ שלי, איך אני יודעת? כי אני מהבוקר מרגישה כאב של ביוץ, שאותו אני מכירה ולפיו מזהה את הביוץ, העניין הוא שהביוץ החודש הגיע בדיוק בזמן ואני חשבתי שהוא יהיה עוד יומיים לפחות, כי תמיד יש לי איחור של 3,4 ימים... דווקא החודש הביוץ הגיע יום לפני מהביוץ הקודם(שזה נדיר אצלי)... לפי מעקב זקיקים היום: יש זקיק 19 מ"מ, רירית 11 מ"מ, כלומר שגם לפי אולטרסאונד הרופא אמר שזה לקראת ביוץ... העניין הוא כשיש לי כאב זה אומר שהזקיק התפוצץ וכבר מאוחר מדי...
    מה אתם אומרים, אם הכאב התחיל הבוקר ונתחיל לעבוד(עם בעלי) רק היום בערב, האם זה עדיין לא יהיה מאוחר?... לפי הערכים מהאולטרסאונד זה עדיין לא מאוחר לקיים יחסים רק בערב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יום ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה - בדיקות דם

ליאת
    28/06/2015

שלום

מומלץ לעשות בדיקות דם לאיתור ביוץ זה הכי מדוייק בנוסף לאולטרסאונד

והרופאים הנחמדים בפורום יכולים להגיד בדיוק את יום הביוץ לפי תוצאות בדיקות דם

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יום ביוץ - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/06/2015

הופעת הכאבים הינה לפחות מספר שעות לפני הביוץ,ובנוסף כושר ההפריה של הביצית נשמר לעוד 24-36 שעות,כך שקיום יחסים הערב הינה בעיתוי מצוין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו