שאלה לדוקטור רונית- הפרשות בהריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לדוקטור רונית- הפרשות בהריון
    פיל
    28/06/2015

אני שבוע 12 ו4 ימים, לפני יומיים עשיתי שקיפות ואמרו לי 70 אחוז שמדובר בעוברית, היא נראתה קופצנית התגלגלה והשתוללה שם.. בשקיפות היא היתה בדיוק בגיל ההריון, יש אף והשקיפות יצאה 1.2.. יחד עם גילי יצא 1:5000. אני עדיין סובלת מבחילות והקאות אבל מה שמפחיד אותי ששכבר יותר משבועיים יש עלייה בכמות ההפרשות בעיקר לאחר הליכה בשמש או התאפקות בשתן.. ההפרשות אינן עם ריח או מראה חריג פעם מימיות ופעם חלביות או שקופות וגם רק בניגוב.. האם זה אמור להדאיג? בנוסף מידי פעם יש לי דקירות בנרתיק? .... בבדיקת שתן לפני 3 שבועות יצא צמיחה דלה, אבל התחלתי את ההריון עם צמיחה של אי קולי.. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

פיל
    29/06/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/06/2015

ריבוי הפרשות הינה תופעה שכיחה בהיריון,לאור המצאותו של חיידק בתרביות בתחילת ההיריון הייתי שוקל ביצוע משטח נוסף וזאת רק מטעמי זהירות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין עליכם!!!! תודה על התמיכהוהייעוץ

פיל
    29/06/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לדוקטור רונית- הפרשות בהריון - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    29/06/2015

מציעה לחזור על בדיקת שתן כעת. אם עדיין יש צמיחה של אי קולי בכמות המעידה על דלקת כדאי שתתחילי בטיפול אנטיביוטי לפי רגישות של החיידק (כמובן בהתייעצות עם רופא משפחה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו