מה עושים עכשיו?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה עושים עכשיו?
    ליה
    28/06/2015

בת 32 מנסים כ4 שנים להיכנס להריון ללא הצלחה( סהכ טבעי וטיפולים)
    זרע תקין , ואצלי הכל תקין מלבד דימומים בין ווסתים, שבטיפולים אנו מתגברים עליהם:
    1. הפרייה חוץ גופית 1: גונל 50 לסירוגין 75 נשאבו 10 ביציות הופרו 6 , הושג הריון עם מוקפאים, שנפל לאחריו החזרה של 2 מוקפאים בכל פעם ללא הצלחה.
    2 . הפרייה חוץ גופית 2: מונופור 37.5 נשאבו 9 ביציות הופרו 7 רק 3 היו תקינים הוחזרו 3 עוברים טריים לרחם, ללא הצלחה וללא מוקפאים.
    3. הפרייה חוץ גופית 3: עוברים לפרוטוקול ארוך דקפפטיל ומונופר 37.5 ןליסרוגין 75 נשאבו 10 ביציות הופרו 8 גידלו את כולם לבלסוציסט ים שרדו רק 2 והוחזרו ללא הצלחה.

יש לציין שהרירית המושגת בכל טיפול היא 7,
    אני מקבלת מספיק תמיכה של קרינון אוורל וזריקות.

אני מאוד מאוד מיואשת מה הייתם משנים? או ממליצים אחרת?
    אני מרגישה שבכל טיפול איכות העוברים יורדת,
    ממש עובדת עצות
    אשמח לעזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים עכשיו?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים עכשיו? - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/06/2015

יש לבצע היסטרוסקופיה,בירור קרישיות,ולהמשיך בטיפול בפרוטוקול קצר עם אנטגוניסטים (צטרוטיד)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/06/2015

את מטופלת היטב ,ובזהירות המתחייבת במקרה הנדון,הפרוטוקול שהומלת הינו פרוטוקול קצר עם צטרוטיד(אנטגוניסטים של GNRH ),כדי לאפר במקרה של חשש לגירוי יתר מתן תחליפי של דקפפטיל להשראת ביות במקום אוביטרל -דבר העשוי למנוע גירוי יתר שחלתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו