שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לילי
    29/06/2015

החזרת עוברים על בסיס טבעי,
    מה זה אומר?
    אין שימוש בהורמונים בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/06/2015

אין שימוש בהורמונים בכלל ,לכל היותר ניתן לתת טיפול תמיכתי לאחר ההחזרה של העוברים.בהליך זה יש לאתר על סמך נתונים הורמונלים את מועד הביוץ ועל סמך נתון זה לתכנן את מעד ההחזרה לפי השלב שבו הוקפאו העוברים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי תמיכה אחרי החזרה על בסיס טבעי

vika
    29/06/2015

באם ניתנה תמיכה של זריקת אוביטרל 4 פעמים חצי אמפולה כל פעם וזהו שום דבר מעבר. האם התמיכה הזו מספיקה במידה ומתפתחת הריון או שנהוג לתת אחרי גילוי הריון תמיכה נוספת?
    אני שואלת כי יצאה לי ביטא 27 ביום שישי והרופא שלי אמר שאין הריון. בינתיים לא קבלתי מחזור וגם לא מקבלת שום תמיכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי תמיכה אחרי החזרה על בסיס טבעי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/06/2015

יתכן והרופא חושב שבדיקת הביטה משקפת את זריקות האוביטרל שקיבלת ולא מדובר כלל בהיריון,בצעי בדיקה חוזרת אם הביטה עלתה יהיה מקום לשקול המשך טיפול הורמונלי תומך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו