דימום יומיים-שלושה לאחר החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דימום יומיים-שלושה לאחר החזרה
    שרית
    30/06/2015

עברתי הפלה לפני חצי שנה, עם ציטוטק, בשבוע 7.
    מאז 2 טיפולים שנכשלו, בשניהם תופעה שחזרה על עצמה שלא קרתה בטיפולים שלפני ההפלה: יומיים/שלושה לאחר ההחזרה אני קמה בבוקר ומגלה כמה כתמי דם יבשים על התחתונים והסדין (לא הרגשתי התכווצויות או כאבים).
    בפעם הראשונה המשיכו דימומים קלים בניגוב וקיבלתי תוספת לתמיכה פרוגסטרון ריטארד (היה דקפפטיל לפני השאיבה). בפעם השניה היו כתמי דם על התחתונים והסדין ללא דימום בהמשך (היה אוביטרל לפני השאיבה) והמשכתי תמיכה כרגיל עד לבטא.
    מה זאת התופעה הזאת ??
    אני עצובה ומוטרדת מהמחשבה שהעוברים שלי נפלטו החוצה מהרחם עוד לפני בכלל שהספיקו להשתרש...
    עוד אינפורמציה שאני לא יודעת אם היא רלוונטית: בשתי הפעמים עשו הנצה והתחלתי לקחת את הפרדניזון והדוקסילין רק ביום ההחזרה (בניגוד לפעמים קודמות שבהן התחלתי לקחת אותם למחרת השאיבה)
    מה דעתכם...?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום יומיים-שלושה לאחר החזרה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/06/2015

בהחלט יתכן שבעת ההחזרה ישנה פציעה של רירית צואר הרחם הגורמת להכתמה הדמית,והתופעה לא תשפיעה על התוצאות,העיכוב בנטילת התרופות האחרות אינו מהותי,ולכן אין מקום לדאגה.בכל מקרה אם חס וחלילה לא תהרי הייתי שוקל לבצע היסטרוסקופיה וזאת לאור סיפורך ועברך על מנת להבטיח שאין פגם כלשהו התורם להכתמה ומריעה להשתרשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו