איך להמשיך ?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איך להמשיך ?
    שרון
    01/05/2008

אני בת 28 לא מקבלת מחזור בכלל . לדעתי יש לי שחלות פוליציסטיות (רופא אחד אומר כן ואחד אומר לו) התחילו איתי עם גונל 2 אמפולות ליום ויום אחרי ההזרעה הגעתי לביה"ח עם גירוי יתר , אח"כ עברנו למונוגון 2 אמפולות ביום קיבלתי אוביטרל כשהיה זקיק בגודל של 17, ואחד 15 בדקנו אחרי יומיים שאכן התרחש ביוץ ולא נקלט הריון . הפעם קיבלתי עוד הפעם מנוגון 2 אמפולות ליום והפעם התפתחו 11 זקיקים בצד ימין הגדלים שלהם היו: 10 - 15 . בצד שמאל היו 3 זקיקים ולכן לא הסכמתי לקחת אוביטרל כדי לא להגיע למצב של גירוי יתר שוב . ושכחתי להוסיף גם שיש לי מבנה עכור של 12*13 .
    שאלתי היא מה הטיפול הבא שכדאי לי לנסות ? או האם כדאי לעשות קצת הפסקה עם כל ההורמונים ? הוא האם כדאי IVF?
    חשוב לי לציין שבילד הראשון שלי קיבלתי מטרודין ונקלטתי בפעם הראשונה.
    יכול להיות שיש משהו לא בסדר עכשיו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להמשיך ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרון שלום

פרופ' שחר קול
    01/05/2008

יש לברר גם את הנושא המכאני - צילום רחם, וכן נושא הזרע.
    מציע לנסות טיפול כנ"ל אך במינון נמוך ותוך עליה זהירה כדי להגיע לביוץ של זקיק אחד. יש סיכוי טוב להשגת הריון ללא גירוי שחלות או ריבוי עוברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו