שאלה לגבי אלונבה ELONVA

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי אלונבה ELONVA
    לוני
    03/07/2015

שלום,
    אני לקראת IVF והרופא שאליו עברתי הורה לי לקחת ביום השני של המחזור אלונבה, שלדבריו "חוסכת" הזרקות. שאלתי אותו אם זה אומר שאזריק אח"כ פחות מניפור ולא ממש הבנתי את תשובתו. שאלתי לכם עומדת בעינה, האם הזריקה ה"מרוכזת" הזאת חוסכת כמות מסויימת של הורמונים בהמשכה, והאם היא פחות "ידידותית" לגוף בשל כך או בכלל בתופעות הלוואי שלה ובסיכונים האמביוולנטיים שהורמונים עלולים לגרום בטווח הארוך..... אשמח לתשובה בהקדם, אני לא שקטה....תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי אלונבה ELONVA

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי אלונבה ELONVA - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    03/07/2015

אלונבה הוא תכשיר FSH שיש לו פעילות ארוכת טווח. הוא מקביל לפוריגון. במקום זריקות יומיות של FSH ניתן להזריק חד פעמית את האלונבה. לאחר מספר ימים בודקים את רמות ההורמונים ובהתאם עוברים למנופור. הזריקה חוסכת הזרקות חוזרות. לא ידוע על סיבוכים בנובעים בשימוש בתרופה זו בהשוואה לתרופות אחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרת השאלה

לוני
    03/07/2015

בשאיבות קודמות קיבלתי רק מנופור, עכשיו נאמר לי לקחת את האלונבה ואח"כ מנופור. מה החיסכון בהזרקות שאת כותבת? בכמויות המנופור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרת השאלה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/07/2015

התרופה עשויה לחסוך בין30-50% מכמות המנופור שהיית צורכת בתנאים רגילים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו