שלום ושבוע טוב רוצה לשאול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שלום ושבוע טוב רוצה לשאול
    אני :)
    04/07/2015

לפני חודשיים עברתי הפלה ולפני כשבוע וחוצי הלכתי לביקורת אצל רופא הפוריות שלי כדי לראות שהרחם נקי ולחזור לסבב חדש. תוך כדי האולטרסאונד נאמר לי שהרירית בגודל 12 מ"מ ויש זקיק בגודל 15 מ"מ וסביר להניח שאני אחרי ביוץ. ויש לציין שמאוד הייתי מופתעת מעולם לא היה לי ביוץ טבעי תמיך הזרקתי פיורוגון כדי להשיג ביוץ. ואז בצהריים הגיעו תוצאות הבדיקות דם פרוגסטרון 7.6 ואסטרדיול 563 הרופא התקשר אליי ואמר שאני יומיים אחרי ביוץ להזריק אוביטרל לחיזוק זה היה ב24.6 וההחזרה הייתה של 2 מוקפאים בלסטוציסטים ב28.6 יש לי מן תחושה כל הזמן שמשהו התפקשש ורציתי לשאול אם לדעתכם זה היה הזמן הנכון להחזרה לפי התוצאות של האולטרסאונד והבדיקות דם? ושאלה נוספת שקצת מביכה אותי יום שישי הקרוב צריכה לעשות בדיקת בטא ויש לי כל הזמן רטיבות למטה עם הפרשות לבנות ושקופות זה מעיד על זה שהטיפול לא צלח?
    סליחה שזה יצא ארוך ומודה לכם על התייחסותכם. שבוע טוב ובשורות טובות ושוב תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ושבוע טוב רוצה לשאול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ושבוע טוב רוצה לשאול - תגובה

פרופ` דוד בידר
    05/07/2015

מה שהרופא קבע הוא הגיוני.
    ההפרשות לא מראות על כלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה כי לא קיבלתי תשובה

אני :)
    05/07/2015

למה עדיין לא קיבלתי תשובה? אודה לכם לתשובה אני קצת לא רגועה. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ושבוע טוב רוצה לשאול - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/07/2015

יש לקוות שאכן הדבקתם את רצף האירועים כמצופה וההחזרה של הבלסטוציסטים תוזמנה כראוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו