dhea וטיפולי פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• dhea וטיפולי פוריות
    אני
    05/07/2015

האם חייבים לקחת 3 או 4 חודשים את כדורי ה dhea ורק לאחר מכן לחזור לטיפולי ivf או שאפשרי לעשות טיפולים תוך כדי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    dhea וטיפולי פוריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• dhea וטיפולי פוריות - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/07/2015

מאחר ומדובר בתוסף מזון אין כל בעיה בנטילת התכשיר גם תוך כדי טיפול,אם כי רצוי לקחת תקופה לפני הטיפול על מנת להעשיר את המאגרים בחומר גלם ליצירת ההורמונים הלוקחים חלק בהליך הרביה.אישית אינני חסיד גדול של התכשיר לאחר שעשיתי בו שימוש תקופה ארוכה ולא התרשמתי שהוא אכן עזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• dhea המשך

אני
    05/07/2015

האם לדעתך כדאי לחכות את ה 3 או 4 חודשים עם הכדורים עד לטיפול הבא או שבמקרה שלי עם ביציות שהתנוונו כבר פעמיים שזה קרה או שכן להמשיך את הטיפול בינתיים עד שהכדורים ישפיעו?
    אם אמשיך בטיפולים לפני הזמן הנדרש עם הכדורים האם זה עלול לגרוע או מה השיקול הנכון במצב הזה?
    תודה רבה על המענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• dhea המשך - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/07/2015

אישית איני חושב שתהיה השפעה מכרעת על איכות הביציות שלך בעקבות נטילת התכשיר,לכן איני רואה כל הוראת נגד להתחיל טיפול לאלתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו