מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיסהDINA05/07/2015
אני עם שיליית פתח נמוכה, חשש גדול לשיליה נעוצה..
מותר לטוס לחו"ל (יוון) בשבוע 25?
(אני יודעת שיש סכנה גדולה לדימום מאיזשהו שלב??)
כמוכן - האם מכירים מקרים שנגמרו ללא הוצאת רחם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיסה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/07/2015מוקדם מאוד להתנבא,לא ניתן לעשות ספקולציה לגבי אפשרות של דימום,לכן במקומך הייתי שוקל אם לעשות את הנסיעה המדוברת,ישנם בהחלט מקרים שנבתיימו גם ללא כריתה של הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למאי
ליאת05/07/2015מאי שלום
גם אני הייתי עם שליית פתח נמוכה ומשבוע 20 החלו דימומים
אני ממליצה לך לשמור על עצמך בשבוע כזה כי כל דימום שעלול להיות חס וחליליה עלול גם להסתיים בלידה מוקדמת.
שליית פתח אמורים בכלל לעשות מערב במחלקה להריון בסיכון גבוה
ורוב הרופאיםבמחלה לי אישית המליצו שמירת הריון במצב שכזה.
מנסיון עם שמירת הריון עם שליית פתח נמוכה ניתן להגיע כמעט לסוף חודש 9
תקחי בחשבון שעם התקדמות ההריון עלול להיווצר דימום עם שליית פתח במידה והשלייה לא עולה לכן לא רצוי לסכן את ההריון בלידה מוקדמת!
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאפרת
DINA05/07/2015תודה רבה על תגובתך!!!
אפשר לדעת בבקשה איך הניתוח שלך הסתיים?
האם היה צורך להוציא את הרחם או כל סיבוך אחר?
מעריכה את תשובתך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למאי
ליאת05/07/2015מאי שלום
הניתוח שלי הסתיים בקיסרי חירום בשבוע 37 עקב דימום רב כתוצאה משליית פתח נמוכה . אני זוכרת שפרופ' אשכנזי עוד כתב לי בשבוע 36 שכמה שההריון מתקדם זה עלול להסתיים כך וצריך לילד בהקדם האפשרי ואכן זה מה שהיה.
הרחם לא נפגע למזלי והיום הכל בסדר וזה עוד לאחר איבוד דם רב עקב השלייה הנמוכה
אני מאמינה שעם לא הייתי בשמירה ההריון היה מסתיים בשבוע מוקדם מאודבשבוע 24 ,25.
ממליצה לך לא לטוס וממליצה לך לשמור כמה שיותר ולא להתאמץ.
מה שכן תשימי לב כל הזמן עם יש לך תחושת צירים מוקדמים כי צירים מוקדמים יכולים לגרום לפעילות ריחמית ואז עלול להיווצר דימום כתוצאה משלייה נמוכה. וזה כמובן עם השלייה נשארת נמוכה ולא עולה. לי נתנו בכדי שלא יווצר מצב של ציריעם פרסולט שזה כדור נגד צירים וזה עזר לדעתי בגלל זה הגעתי לחודש 9 . אני שמחה לראות שאין לך דימום אז אני מאמינה שיהיה בסדר והרחם לא יפגע פשוט תשמרי על עצמך והכי חשוב תזכרי להקשיב לגוף עם יש תחושת צירים מוקדמים. מנסיון אפשר להגיע לסוף עם שמירת הריון זה לא מובן מאליו שליית פתח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אפרת - את מהממת!!
DINA06/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירת היריון
DINA06/07/2015מאיזה שלב מומלצת שמירת היריון במצב כזה??
משום מה הרופא שלי אמר שאין שום בעיה להתנהג כרגיל, לטוב ולעשות ספורט מתון... אני מפחדת שזה עלול להזיק?!
יש לי בוודאות שיליית פתח נמוכה, וכנראה גם נעוצה.
(כרגע שבוע 19)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מאי
ליאת06/07/2015גם לי אמרו בשבוע 24 להתנהג כרגיל והכל בסדר וכך עשיתי וראיתי שזה לא עושה לי טוב להמשך ההריון ועלול לגרום ללידה מוקדמת והקשבתי לעצמי ובשבוע 28 באמת צוות הריון בסיכון גבוה המליץ על שמירה ולא להתאמץ הרבה.
כל עוד אין לך דימומים תשמרי על עצמך ותראי שתגיעי לחודש 9 מניסיון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הי מאי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2015ההמלצה מעבר לשבוע 25 היא על התנהלות מבוקרת ,אין פרוש הדבר ריתוק למיטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש כמו שכתב פרופ' אשכנזי!
ליאת06/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!!!
DINA06/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)