החזרת מוקפאים מתרומת ביצית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפאים מתרומת ביצית
    איילה
    05/07/2015

שלום רב,

אני רואה בפורום שבנות שואלות על מצב החזרת עוברים קפואים, וכאשר הן מציינות שהרירית היא 10 ס"מ, התשובה שלכם הינה כי זה הזמן לטיפול הורמונאלי כדי להכין את הרירית להחזרה.

הרירית שלי לא עוברת את 6-7 ממ (גם לאחר טיפול בהורמונים), האם יש טעם כלל לעשות החזרה של עוברים מתרומת ביצית או שעדיף ללכת לפונדקאות ?

אציין כי ברקע אנדומטריוזיס קשה.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפאים מתרומת ביצית - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/07/2015

לרירית רחם ישנם מספר מאפיינים בינהם עובי הרירית ,המראה המורפולוגי של הרירית,-רירית המתקרבת ל-7 מ"מ יכולה להתאים להחזרת עוברים,בכל מקרה ישנם אמצעים נוספים לשיפור תגובת רירית הרחם.
    באשר להמשך הטיפול שלך זו החלטה שצריכה להעשות ע"י הרופא המטפל,המכיר את כל נסיבות המקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ אשכנזי-החזרת מוקפאים ותרומת ב

איילה
    06/07/2015

פרופ' אשכנזי שלום,

תודה על התייחסותך.

בשיחה שקיימתי עם הרופא המטפל שלי נמסר לי כי הוא יעשה לי פיפל לפני תחילת הטיפול.
    האם ישנן אופציות נוספות ?
    קראתי על ויטמין E, וויאגרה ואספירין ? האם אני יכולה לקחת אותם כבר כעת ? (למרות שההחזרה אמורה להיות פחות או יותר בעוד חודש ?).

האם לצורך כך צריך לקבל הפניה מהרופא ?

ושאלה נוספת - אני צריכה לעשות היסטרוסקופיה אבחנתית, האם אפשר לעשות פיפל במסגרת היסטרוסקופיה אבחנתית ? (לפי הרופא שלי, לא ניתן, אולם שמעתי שמשהי עשתה זאת).

אודה להתייחסותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ אשכנזי-החזרת מוקפאים ותרומת ב - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/07/2015

לטעמי בהחלט ניתן לשלב בין ההיסטרוסקופיה לביצוע הפיפל,באשר לכל תוספת טיפולית עלייך ללהיוועץ ברופא המטפל שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו