מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם זה בן בוודאות?בת 3805/07/2015
לפי סקירה ראשונה והתמונות שקיבלתי האם זה בוודאות
בן זכר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי די?
מישהי05/07/2015מה זו האובססיה הזו??
יש כל כך הרבה נשים שהיו מתות להיות בהריון במקומך כרגע ובמקום להודות למזלך הטוב את מתאבלת על זה שיש לך בן?
תתביישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתערבי לי בחיים תודה!
בת 3805/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אל תתערבי לי בחיים תודה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2015לעניות דעתי ההערכה האפשרית לגבי מין העובר יכולה להעשות על סמך המראה הסונוגרפי בזמן אמת בעת ביצוע האולטרסאונד ולא מתוך תמונה סטטית כמו זו שהועלתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסרת טאקט דוחה! זה פורום פוריות!!!
אתי06/07/2015זה לנשים שמנסות להיכנס להיריון - כלבה!
תעופי מפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מניחה שהתגובה הייתה לאני אני
שירי06/07/2015האובססיבית לבת וכן היא אכן חצופה ודוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלוהים ישלם לכם
בת 3806/07/2015אל תתערבו בחיים שלא שלכם, ועל החוצפה שלכם/ן
אלוהים ישלם לכם על כך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלוהים ישלם לך!!! אישה דוחה.
אתי06/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שאני מתעסקת
בת 3806/07/2015כנראה שאני מתעסקת עם עבריינים תת רמה,
בעצם אלוהים כבר שילם לכם,
שוב פעם זה לא עניין של אף אחד הבעיה שלי
ובטח לא על חשבונכם אז צאו לי מהחיים ותתעסקו בעניין שלכם, ואם נכנסתם פה כדי לריב אז כנראה שזה
לא המקום שלכם לשאלות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות תכבדו את רופאי הפורום
אני06/07/2015מה זו השפה הזו .
ויכול להיות שזה הריון אחרי טיפולים והשואלת מאוד מתרגשת .
ולמה לא ירדתם על האישה ששאלה אם נכנסה להריון מהסבון בעוד אנחנו עוברות מפח נפש , ועל שאלת מה המין של העובר התפרצתן.
בהצלחה לכולנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא פרסמה איזה שמונה הודעות שונות
שירי06/07/2015באובססיביות בכמה ימים. את הזו עם הסבון ראיתי רק פעם אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי אומרת שאלוהים כבר שילם לך
שירי06/07/2015בזה שהוא נתן לך בן במקום הבת שלה את מייחלת באובססיביות.
נקווה שתלמדי לאהוב את הבן שלך ולקבל אותו כמו שהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש כאלה שאלוהים משלם להם פעמ
בת 3806/07/2015יש כאלה כמוך שאלוהים משלם להם פעמיים
שלא מקבלים לא רק בת גם לא בן
טיפולים נעימים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויש אנשים שלא ראויים להתרבות
שירי06/07/2015ויש סיבה למה אין להם בן זוג
כמוך!!!
דוחה שכמותך. מסכן כל ילד שיוולד לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתביישי לך! שפלה. מאחלת רק רע
אתי08/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבת 38
שני08/07/2015את צריכה להתבייש בעצמך.
תחשבי מה כל חברייך ומכרייך היו חושבים עלייך אם היו קוראים מה כתבת.
אני בהיריון ולעולם לא אעלה על דעתי לכתוב מה שכתבת.
זה מבזה אותך, דוחה ברמות הגבוהות ביותר, חסר רגישות, מכאיב לי עבור כל הנשים שקיים אדם שבל ונבזה כמוך בעולם הנשי.
את פשוט שפלה ומקומך בגיהנום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)