בטא נמוכה...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא נמוכה...
    מחזיקה אצבעות
    07/07/2015

שלום.
    לקחתי אוביטרל בתאריך ה28 ל6.
    עשיתי בדיקת דם אתמול(ה6 ל7), יצא פרוגסטרון 99 (עם תמיכה), אסטרוגן 2745, בטא 25
    הרופאה אמרה שזו בטא נמוכה מדי ולחזור על הבדיקה כעבור יומיים
    מה הסיכוי שההריון תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא נמוכה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטא נמוכה... - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    07/07/2015

הערך נמוך ויכול גם להיות תגובה להזרקת האוביטרל/פרגניל שמשרים ביוץ. הרופאה שלך צודקת ויש לחזור על הבדיקה על מנת לראות אם הבטא עולה (במקרה של הריון). בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא נמוכה

מחזיקה אצבעות
    07/07/2015

הבנתי שאם עברו שבועיים האוביטרל לא אמור להשפיע על בדיקת ההריון?
    זוהי פעם שלישית שאני לוקחת אוביטרל, ובפעמיים הקודמות הבטא היתה נמוכה מ1(!) בבדיקת דם שבועיים אחרי הזריקה.
    בכל מקרה, ברור לי שצריך לחזור על הבדיקה, אבל רק רציתי לדעת מה הסבירות שמדובר בהריון תקין ומה הסבירות להריון כימי/חוץ רחמי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף לזה

מחזיקה אצבעות
    07/07/2015

בבדיקה שבוע שעבר היה האסטרדיול 1957.00 - כלומר הוא עלה בשבוע האחרון (2745) במקום לרדת... אני מתארת לעצמי שזה סימן טוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו