מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעבר לטיפול בישראלשוש10/07/2015
שלום לחברי וחברות הפורום,
אני ובן זוגי עברנו לקנדה לצורך לימודים ובחצי שנה האחרונה עברתי טיפול IUI שלא צלח וכרגע מחכה לתוצאות של טיפול ה IVF.
יש לי ולבן זוגי הפסקה של כחודשיים וחצי מהלימודים שבמהלכם תיכננו לבקר בישראל.
השאלה היא, במידה ונצטרך טיפול IVF נוסף האם יידרשו מאיתנו בישראל לבצע שוב את כל הבדיקות המקדימות או שנוכל להביא את התיק הרפואי שלנו מקנדה ולהמשיך מהמקום בו הפסקנו?
כמו כן, כמה זמן לוקח בישראל לקבל את התשובות לכל בדיקות הדם המקדימות?
תודה רבה,
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ליאת10/07/2015שלום לך
גם אני הייתי בארצות הברית ובאתי לארץ ומה שעשיתי כדי לזרז תהליך פניתי ישר לרופא פרטי פשוט את צריכה לעקוף את המערכת ולא לגשת לרופא של קופת חולים.
ובנוסף להביא את התיק הרפואי , מנסיון כל רופא ירצה בדיקות הורמונליות של היום ה-3-5 לווסת כך שאני ממליצה לך לעשות זאת ולהגיע עם תשובות בכדי לחסוך זמן ולגבי בדיקות אחרות כמובן שרופא יחליט
כך אני עשיתי ופניתי בתחילת חודש פברואר לרופא פרטי (אחד הידועים בארץ יש לו הצלחות ולכן פניתי ישירות אליו )ובסוף פברואר כבר הייתי בהריון!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר לטיפול בישראל
שוש10/07/2015תודה רבה על האינפורמציה.
אודה לך אם תוכלי לתת לי את שמו של הרופא ואשמח לעוד מידע בנוגע לעלות של טיפול IVF בישראל.
כמו כן, הבנתי שבקופת חולים כללית מושלם ניתן ללכת לכל מקום באופן פרטי ולאחר מכן לקבל החזר של 75%ת האם במקרה כזה אין צורך בטופס 17?
תודה,
שוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שוש
ליאת10/07/2015בכדי לא לפגוע ברופאי הפורום שלא אוהבים שנוקבים בשמות של רופאים
תרשמי לי אימייל ואני ארשום לך את הטלפון ואת שם הפרופ'
הוא אחד הטובים והמפורסמים בארץ לאחר שנה וחצי של אי השגת הריון תוך 20 יום הייתי כבר בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאפרת
שוש10/07/2015תודה על הנכונות לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוש...
ליאת10/07/2015אם תרצי תשאירי טלפון ואסביר לך מה אני עשיתי..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוש
ליאת12/07/2015אני שלחתי מייל אתמול עם שם הרופא וטלפון שלו ראית????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעבר לטיפול בישראל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/07/2015הבדיקות המקדימות חייבות להיות מהשנה האחרונה,ניתן לבצע את הבדיקות ולקבל את כל התשובות תוך שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)