חישוב שבועות וקשיי נשימה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חישוב שבועות וקשיי נשימה
    הילה
    14/07/2015

בוקר טוב,
    עשיתי החזרה של עוברים מוקפאים ב1/7/15 בתאריך ה13/7/15 עשיתי בדיקת דם ויצא 86. אייך אני מחשבת איזה שבוע אני ויש לי קשיי נשימה זה קשור להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חישוב שבועות וקשיי נשימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חישוב שבועות וקשיי נשימה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/07/2015

הינך בשבוע 4 להיריון,בהחלט ישנו קשר אפשרי בין קשיי הנשימה שלך וההיריון-הורמון הפרוגסטרון שעלה בעקבות ההיריון והתמיכה המסיבית שאת מקבלת מרפים את השרירים הלוקחים חלק בנשימה ומכאן הקושי האפשרי,בכל מקרה רצוי גם להבדק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך-

הילה
    14/07/2015

האמת שאני לוקחת נרות אוטרגסטן דרך הפה והיו לי בשבוע שעבר הפרשות חומות אז החליטו לתת לי מיום ראשון השבוע גם גסטון יום כן יום לא 2 אסטרופם ביום זה לא יותר מידי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך- - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/07/2015

גם גסטון זה תכשיר פרוגסטרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו