טחורים בהריון ודימו בעת ניגוב הצואה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טחורים בהריון ודימו בעת ניגוב הצואה
    פיל
    14/07/2015

מצטערת מראש על השאלה, מאז טיפולי ההפריה יצאו לי טחורים ושהייתה לי עצירות הם היו מדממים בעת יציאות בקטנה..כמובן שטיפלתי בזה בזמנו. עכשיו אני בהריון שבוע 15 והתחלתי לטעול כדורי ברזל פריפול וכבר שבועיים היציאות קשות ויש ימים שלא מצליחה להכנס לשירותים, היום נכנסתי לשירותים ושוב היה קשה לי בעת היציאה וקצת לחצתי, שניגבתי את הצואה היא יצאה עם דם. בהתחלה נבהלתי אז ישר בדקתי את הנרתיק שהיה נקי עם הפרשות טיבעיות.. אז הנחתי שזה מהטחורים. האם התופעה נפוצה? הבטן עדיין כואבת כי אני לא מרגישה שהתרוקנתי... מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טחורים בהריון ודימו בעת ניגוב הצואה - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    15/07/2015

למרבה הצער קיומם של טחורים או החמרה במצב של טחורים קיימים הינו שכיח בהיריון,עם תופעות של דמם מהסוג שתואר,אין לכך כל השפעה על ההיריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לך בחום

שלי
    15/07/2015

לאחר הפריה, הריון ולידה שכללו טחורים ציקים ביותר.. ממליצה לך על טיפול בדרך הבאה:
    לריכוך ויציאה קלה:
    3 שזיפים מושרים במים חמים לשעה שעתיים- כאשר מתנפחים לשתות את המים ,ואת השזיפים לאכול
    לשלב עם פגלקס בטעם טבעי הכי טוב מותר בהריון, כף בכוס מים לפני השינה.
    עושה פלאות.
    חשוב לשטוף את אזור אחרי כל יציאה.
    לטיפול בטחורים הקיימים ממליצה לקנות בכ 300 שקלים מחברת שמן טוב שבצפת - קרם לטחורים טבעי והיחידי שהשתמשתי בהריון עשוי מדונג של דבורים, אחרי שבוע פשוט פלאים, ואז יורדים לפעם בשבוע ובכלל שכחתי שיש לי טחורים.. הכי חשוב לדאוג שלא תהיה עצירות כך הכל יעבור..
    מבטיחה לך הצלחה בטוחה במידה ותעשי בדיוק כמוני!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לך בחום - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/07/2015

נראה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו