מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריוןחסוי02/05/2008
4/4 - ווסת. אקיקלומין החל מיום 5.
16/4 (יום ד) אחה"צ - זריקת אוביטרל
17/4 (יום ה) צהריים - הזרעה 1
18/4 (יום ו) לקראת צהריים - הזרעה 2.
החל מיום זה נוטלת אנדומטרין (בוקר ולילה).
א. מתי ניתן לבצע בדיקת הריון ביתית?
ב. במידה ואקבל מחזור היום-מחר.....ובנוסף אאשר בבדיקה ביתית שאין הריון, האם ניתן להפסיק אנדומטרין ובכך לחסוך את בדיקת הדם ?
חבל לי להמשיך עוד יומיים עם אנדומטרין לחינם.......
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול03/05/2008בדיקה ביתית אינה רגישה מספיק. לכן יש להמתין לפחות שבוע עד לאמינות.
טיפול באנדומטרין אמור למנוע הגעת המחזור.
מציע שלא להתנות הטיפול בבדיקה ביתית בשלב זה.
מציע לסמוך רק על בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר הבהרה?
חסוי03/05/2008ביצעתי הבוקר בדיקת הריון ביתית, תשובה שלילית.
עפ"י התאריכים שציינתי, אם אכן אין הריון, אזי אמור כבר להיות מחזור....
למה התכוונת כאשר ציינת:
"טיפול באנדומטרין אמור למנוע הגעת המחזור......." -מניחה שהכוונה רק כאשר יש הריון.
אך כשאין, האם אנדומטרין גם גורם לעיכוב בקבלת המחזור?
בנוסף,
אני מוטרדת שאינני מקבלת מחזור. האם זה יכול להיות קשור לסיצטות או משהו כזה?
האם יכול להיות שהבדיקה הביתית טועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי שלום
פרופ' שחר קול03/05/2008בדיקה ביתית אינה אמינה ב - 100 אחוז.
המשך טיפול באנדומטרין, גם אם אין הריון עשוי לדחות הווסת.
אין קשר לציסטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר עוד משהו קטן?
חסוי03/05/2008בכמה אנדומטרין עשוי לדחות את הווסת? יום-יומיים? יותר מכך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול04/05/2008קשה לחזות מראש. יכול לא להשפיע, ויכול גם לדחות בימים רבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב
שחר05/05/2008אני עשיתי את הצילום לפני התחלת הטיפול בזריקות.
וחוץ מזה, צילום הרחם היא בדיקה בגדר MUST לפני IVF, לא עושים לאף אחת הפרייה
ללא צילום רחם.
תאמיני לי שכדאי לך לעבור את זה, נכון הבדיקה לא הכי סימפטית, אבל חשובה מאוד.
בקשר לזריקות, אני מצטערת שלא התחלתי ישר עם הזריקות , חבל על הזמן עם האיקאקלומין.
אבל שוב, זו דעתי האישית.
שיהיה לנו בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר
חסוי05/05/2008א. האם את סבלת מתופעות לוואי של הזריקות? (השמנה, מצבי רוח, כאבים בשדיים?)
ב. אחרי כמה טיפולים עם זריקות והזרעות הוחלט שתעברי ל-IVF?
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה בבקשה תשובה היום
חסוי04/05/2008שלום. מעלה מחדש את הנתונים שכתבתי לכם לפני כיומיים כיון שיש לי המשך שאלה דחופה:
4/4 - ווסת. אקיקלומין החל מיום 5.
16/4 (יום ד) אחה"צ - זריקת אוביטרל
17/4 (יום ה) צהריים - הזרעה 1
18/4 (יום ו) לקראת צהריים - הזרעה 2.
החל מיום זה נוטלת אנדומטרין (בוקר ולילה).
ב-3/5 בדיקת הריון ביתית (שתן) - שלילי.
היום-בדיקת דם - התוצאה: Beta Subunit, hCG 7.6 mIU/mL
מניחה ששלילי ואין הריון. האם נכון?
האם להפסיק היום אנדומטרין? אפשר בבת אחת?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי שלום
פרופ' שחר קול05/05/2008התשובה אומרת שמתחיל הריון.
מציע להמשיך טיפול, ולעקוב אחר הבטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי מחזור
חסוי05/05/2008חזרתי כעת מהרופא שלי. הוא אמר שעל סמך הבטא שנמוך מ-10 ועל סמך כך שההכתמות הפכו לדימום........(ווסת) - אזי אין הריון.
אני אמורה לעשות צילום רחם שבוע הבא ועכשיו אני כבר מבולבלת (האם יש באמת סיכוי שמתחיל הריון ושזה רק דימום?????) הרי אסור לעשות צילום רחם בהריון.
האם יכול להיות שהיה תחילת הריון בעת בדיקת הדם ......ועד הערב הוא "נפל" והגיע הדימום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי שלום
פרופ' שחר קול05/05/2008לרוב בטא שלילי מצוין כפחות מ - 3 .
אם המעבדה נתנה תשובה מספרית זה אומר שהחל תהליך של הריון.
יתכן מאוד ומדובר בהריון "כימי" או הפלה מאוד מוקדמת.
בכל מקרה, מציע לעקוב אחר הבטא עד שמתאפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)