מחזור טבעי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור טבעי
    דידי
    16/07/2015

שלום רב,

בהחזרת מוקפאים בני 3 ימים על בסיס טבעי . כיצד יודעים מתי להחזיר ?

בסבב הנוכחי מהרגע שהרופא זיהה LH גבוה,ואסטרוגן בירידה הוא ספר יומיים ומשם עוד 3 ימים . לדעתי ,אצלי,מהרגע שLH עולה ומיד יורד, הביוץ שלי הוא תוך כמה שעות ( לא תוך יומיים ) .אם כן מדוע הוא ספר יומיים ורק אז ספר עוד 3 ימים ואז החזיר -זו טעות הרי ,לא ?

דרך אגב המחזור הגיע לאחר 9 ימים מההחזרה (שבועיים במדויק לאחר שאני הרגשתי ביוץ )ובטא שלילית כמובן.(לא הגעתי אפילו ליום 12)
    יש עוד מוקפאים איך למנוע תופעה כזו בסבב הבא? או שאולי לא כדאי לבצע החזרה במחזור טבעי

מקווה ששאלתי מובנת ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור טבעי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור טבעי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    17/07/2015

עליית ה-LH מקדימה את הביוץ ב24-28 שעות וגיל העובר מחושב ממחרת לביוץ ומכאן התחשיב של הרופא שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

דידי
    18/07/2015

שלום,

תודה על התשובה, הרופא שלי אמר שהוא מחכה 36 שעות מהרגע שזיהה את העליה בLH ואז מוסיף את גיל העוברים? הוא אומר ש-36 שעות זה קבוע אצל כל הנשים?
    קיבלתי מחזור 9 ימים לאחר ההחזרה . לדעתי הוא לא חישב נכון .
    מה אתם אומרים?
    זה מטריד אותי כי יש לי עוד מוקפאים להחזיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי היה רופא שטעה בהחזרה על בסיס טבע

שירי
    18/07/2015

וסירב להכיר בטעות שלו. בהחזרה הבאה של מוקפאים דרשתי החזרה על בסיס הורמונלי, אפילו שהביוץ שלי סבבה והבעיה רק אצל בעלי, ונקלטתי ישר. אני ממליצה לך לשקול גם החזרה על בסיס הורמונלי אם את לא סומכת על חישובי הרופא שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי היה רופא שטעה בהחזרה על בסיס טבע - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/07/2015

מאחר וחלון ההשתרשות רחב מאוד ,לכן אין משמעות למירווחי שעות שאינם חוצים את טווח היממה,לכן במקרה הנדון הרופא שלך פועל במסגרת השעות הרצוי ובטטוח חלון ההשתרשות המתאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עונה

מישהי
    19/07/2015

אצלי המרווח שבו הרופא טעה היה הרבה יותר גדול מיממה. הביוץ היה ברביעי בערב והוא החזיר לי עוברים בני יומיים רק בראשון ועוד לא נתן לי אף תמיכה. הדבר הנכון לעשות היה להגיד שבגלל שההחזרה נפלה בסופשבוע אז היה צריך לבטל את הסבב ולדחות לחודש הבא, אבל כנראה שהתשלום היה חשוב לו יותר ובגלל זה לא המשכתי איתו הלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך נוסף- לפרופסור אשכנזי

דידי
    19/07/2015

תודה על המענה,

שאלה נוספת בענין זה .אם אבקש מהרופא לקבל זריקת אוביטרל מיד לאחר זיהוי העליה בLH
    האם זה יכול להיות פתרון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך נוסף- לפרופסור אשכנזי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/07/2015

ניתן להעצים את עוצמת הביוץ ולתת גם אוביטרל ולתכנן את ההחזרה בהתאם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו