לקראת IVF ראשון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לקראת IVF ראשון
    לולי
    02/05/2008

שלום ד"ר,
    היום אני ביום ה-3 לווסת וב-25.3.08 אני אמורה להתחיל את הדקאפפטיל (פרוטוקול ארוך).
    מה שלא ברור לי זה העובדה שבעוד כ-12 יום בערך יתרחש הביוץ הטיבעי שלי, בעוד שאת הדיכוי אני מתחילה בעוד כ-21 יום. שאלתי היא בהנחה שאני אכנס להיריון בביוץ הקרוב, איך אדע שאני בהיריון??? ואם באמת אהיה בהיריון ואתחיל את הטיפול של הדיכוי, האם זה לא מסוכן לעובר?
    ושאלה נוספת, האם בחודש הבא (יוני) אני אקבל ווסת למרות הדיכוי שאני אמורה להתחיל
    ב-23.5.08?

אין מספיק מילים בפי להודות לך ד"ר יקר....
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקראת IVF ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות נוספות

לולי
    02/05/2008

1. רציתי לדעת אם ביומיים הראשונים לאחר ההחזרה חייבים לשכב, או שאפשר להסתובב בבית ,או לצאת לנסיעות קצרות, ובכלל האם ישנה עוד המלצה לימים אלו?

2. האם ישנה המלצה לאי קיום יחס מין לאחר ההחזרה ולכמה זמן כי הבנתי שיש מחקרים שאומרים להפך שקיום יחסים משפר את סיכויי ההשרשה של העוברים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות נוספות

פרופ' שחר קול
    03/05/2008

1. ההמלצה למנוחה נגזרת מעוצמת התגובה השחלתית. אין קשר לעוברים ברחם או להשתרשות.
    2. כנ"ל לגבי קיום יחסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחר שלום

פרופ' שחר קול
    03/05/2008

1. אין לדעת אם יושג הריון טרם תחילת הדקפטיל.
    2. הטיפול אינו מסוכן להריון.
    3. לרוב המחזור מגיע בזמן, לאחר תחילת הטיפול בדקפפטיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו