שאלה דחופה בבקשה לענות לי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה בבקשה לענות לי
    vika
    20/07/2015

אני כבר מעל חצי שנה סובלת מפריחה בכל חלקי הגוף. הפריחה באה והולכת. היא בולטת מעל העור מציקה ומגרדת. לפעמים משבשת את החיים אם יוצאת על כפות רגליים לא יכולה לדרוך
    השאלה שלי האם האלרגיה (כניראה אלרגיה למשהו יש לי תור לאלרגולוג) הזו יכולה לפגוע לסיכויי כניסה להריון?
    יכול להיות שבגלל זה הזרעות לא הצליחו כולל 2 סבבי IVF? (אנחנו בלתי מוסברים ואין שום סיבה רפואית נראית לעין).

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה בבקשה לענות לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה בבקשה לענות לי - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/07/2015

בד"כ אני נתקל בפריחה אלרגית כזו לאחר נטילת תכשירי פרוגסטרון כתמיכה,במיוחד הגסטון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נטלתי מעולם את התכשירים אלו

vika
    20/07/2015

וגם ב 3 חודשים אחרונים אני ללא זריקות ההחזרות על ביוץ טבעי. רק זריקת אוביטרל כתמיכה.
    אם אני חושבת על זה הפריחה יצאה פחות או יותר בזמן שהתחלתי טיפולים הורמונלים בהזרעות. אבל גם היו לי הפסקות עם זריקות וכמו שציינתי בחודשיים האחרונים ללא הורמונים בכלל והפריחה חוגגת.

השאלה באם זה יכול לפגוע בסיכויי קליטה? ברור לי שאני אצטרך להבין ממה הפריחה נובעת (ולא תמיד מוצאים סיבה) ולקבל טיפול בכדורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נטלתי מעולם את התכשירים אלו - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/07/2015

אם כך עלייך לפנות למומחה לאלרגיה לאתר את מקור הבעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אעשה זאת אבל האם אלרגיה יכולה להפרי

vika
    20/07/2015

להפריע לקליטה להריון? ולא חשוב מה הסיבה? (או כן חשוב??)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו