שליית פתח

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שליית פתח
    ליטל
    20/07/2015

שלום רב, אני כרגע בשבוע 15 ואתמול עשיתי סקירת מערכות מוקדמת. במהלך הסקירה הרופא הסביר לי שיש לי שליית פתח חלקית ורציתי לדעת האם זה מסוכן? והאם אצטרך שמירת הריון אשמח לקבל מענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שליית פתח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שליית פתח - תגובה

פרופ` דוד בידר
    21/07/2015

זה תלוי בהמשך המעקב ואיך השליה תהיה בהמשך.
    באופן כללי יכולים להיות דימומים, אם המצב ישאר כך, ואז יש צורך בשמירת הריון לפי המלצות רופא מטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עונה לגבי שיליית פתח

תאומים2015
    18/10/2015

היי
    אני לא רופאה, אבל גם אני מתחילה תכף שבוע 15, ולפני כמה ימים גילו אצלי שיליית פתח- אבל אצלי זו שיליית פתח מלאה (וזה הריון תאומים).
    גילו את זה בעקבות דימום שהיה לי ונסעתי למיון... דימום כל בוקר ואז נחלש בהדרגה, יומיים ברציפות.

בבית החולים אמרו לי להתייעץ עם הרופא שלי בקופ"ח לגבי שמירת הריון, ואכן הרופא אמר לי לנוח בבית בשמירה לשבועיים.
    לדעתי רק במקרה של דימומים ממליצים על שמירה,
    בנוסף, הסבירו לי שהשילייה יכולה לזוז ולעלות למיקום גבוה יותר ככל שההריון מתקדם (למרות שבמקרה של שיליית פתח מלאה יש פחות סיכוי שזה יקרה...).

ד"א אם השילייה לא תשנה את מיקומה במקרה שלי אהיה חייבת ללדת בקיסרי.
    לא יודעת איך זה לגבי שיליית פתח חלקית..

ממליצה לך לפנות לרופא שלך בקופ"ח ולשאול אותו הכל.

בהצלחה! שיעבור תקין ובקלות :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עונה לגבי שיליית פתח - תגובה

פרופ` דוד בידר
    18/10/2015

גם אני ממליץ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו