מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירוי יתר?גל26/07/2015
היום עשיתי אולטרסאונד וראו המון זקיקים חלקם אף הגיעו ל18, 21. פרוטוקול ארוך 150 פיוריגון+חצי דקפפטיל. הייתי בטוחה שהשאיבה תהיה ביום שלישי אך עכשיו התקשרו מהיחידה ונאמר לי שההורמון מאוד גבוה (בסביבות ה22 אלף) ושלא ניתן להזריק אוביטרל במצב כזה כי צריך להמתין שההורמון ירד. האחות אמרה שאני נחשבת בסיכון. נאמר לי להזריק היום ומחר חצי דקפפטיל בלבד. אודה להסבר מה זה אומר ומתי תהיה השאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גירוי יתר? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/07/2015לאור התגובה ההורמונלית החריגה יעשה שימוש בשיטה הקרויה קוסטינג -אי מתן הורמון במקרה הזה גונל תוך דיכוי באותה העת עד לירידת ההורמונים-הליך כזה יכול להשתרע על פני מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם פעולת ה"קוסטינג" עשויה להשפיע ע
גל27/07/2015על הצלחת הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם פעולת ה"קוסטינג" עשויה להשפיע ע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2015פעולה זו מפחיתה את איכות הביציות ההפריה וההשתרשות,אולם היא בהחלט ברירית המחדל הרצויה בנסיבות גירוי יתר אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור אשכנזי
גל28/07/2015בהמשך לתכתובת הקודמת, היום עשיתי בדיקת דם והאסטרדיול עלה ל28,000!!
מדוע הוא עלה? (הרי כבר יומיים שאני לא מזריקה הורמונים)
נאמר לי להזריק היום ומחר חצי דקפפטיל בלבד ולבוא לביקורת ביום חמישי. מה דעתך?
מה קורה לזקיקים במצב כזה, מבחינת הגודל והכמות, האם הם קטנים בחזרה/נעלמים/נשארים אותו הדבר?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/07/2015הגירוי עדיין נמשך למרות הפסקת הטיפול-כאמור קוסטינג יכול חהשתרע לעיתים עד 8 ימים,וככל שהוא ארוך יותר תוצאות הטיפול פחות מצלחות,כך שלעיתים רצוי לדלק על הטיפול ולהמנע ממתן אוביטרל במחזור הטיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מהי המלצתך?
גל29/07/2015היום זהו היום הרביעי לקוסטינג (מיום ראשון חצי דקפפטיל בלבד). יום שלישי בדיקת דם אחרונה כאמור 28 אלף. מחר בבוקר יש לי בדיקת דם נוספת.
מהי המלצתך? אם מחר האסטרדיול ירד? או שכבר לדעתך הטיפול הזה אבוד מראש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מהי המלצתך? - תגובה
פרופ` דוד בידר30/07/2015אבוד מראש.
להמשיך דקפפטיל עד לירידת האסטרוגן ואחר כך להפסיק כל טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון נוסף
גל30/07/2015היום הודיעו לי שההורמון ירד מ28,000 ל11,600. הנחו אותי לקחת חצי דקפפטיל ו75 פיוריגון. ומחר לבוא לבדיקה נוספת. האחות אמרה שהשאיבה כנראה תהיה ביום ראשון. אני כבר לא יודעת מה לחשוב ומבולבלת מתשובתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדכון נוסף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/07/2015השיקול להמשיך לשאיבת ביציות,או לוותר על הטיפול הנוכחי הינו באחריותו של הרופא המטפל שאמור לידע אותך לגבי סיכוייך בנסיבות הטיפול
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)