אחרי החזרת בלסטוציסט מוקפא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרת בלסטוציסט מוקפא
    מודאגת
    27/07/2015

אהלן, ביום שישי האחרון הוחזר לי בלסטוציסט מוקפא. אני מקבלת תמיכה של נרות אוטרוגסטן וכדורי אסטרופם.
    א. נאמר לי להגיע רק אחרי שבועיים לבדיקות דם. אם חלילה העובר נופל עד אז אני אדע את זה על ידי קבלת מחזור או שהתמיכה מונעת בכל מקרה קבלת מחזור?
    ב. למה מחכים שבועיים לתוצאות של ההריון? הרי שאם העובר נופל ללפני כן לא עדיף גם להפסיק בהקדם את התמיכה...?
    ג. האם השרשרת העובר תמיד מלווה בדימום קל או כתם ורדרד?.. אם לא קיבלתי אני צריכה לדאוג...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרת בלסטוציסט מוקפא - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    27/07/2015

השרשה מתרחשת בתוך יומיים מהחזרת הבלסטוצסט לרחם. לעיתים היא מלווה בהכתמות אך אין הכרח לכך. במרבית המקרים, אם לא נקלט הריון יופיע דימום לאחר 10-14 ימים. עם זאת, לעיתים הדימום יתעכב בשל התמיכה הפרוגסטטיבית.
    עדיין אין לנו כלים לאתר קליטה מוצלחת של הריון בשלבים מאוד מוקדמים ולכן יש להמשיך את התמיכה כשבועיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו