מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבטא התאפסה מזמן..עננים02/08/2015
קיבלתי מחזור ובמעקב זקיקים ראו זקיק 22. והרירית יפה 8 .אני לפני החזרת מוקפאים מתרומה, כשהחזרה ראשונה טריים, הריתי ונפל לבד, שבוע 5.
הרופא טוען שהביוץ השבת וזה לא טוב, מוקדם מידי. לפי הבנתי בדיקות הדם בסדר גמור.אז למה הוא רוצה לחכות למחזור הבא בשביל לקחת אסטרופם? אני מבייצת תמיד ביום השביעי והוא יודע זאת...הכנתי אותו מראש שאולי עלי לקחת כבר אסטרופם שהביוץ יהיה ביום ה12 ומשום מה אני צריכה לחכות לעוד מחזור.זה ממש מייאש! זה אינדיווידואלי וכל אישה מבייצת ביום אחר ואם יתר הפרמטרים בסדר, אז למה אין החזרה שבוע הבא?
זה מתסכל ברמות ועל מה?
הרופא טוען שיכול להגרם נזק אחרי הפלה וסתם לקחת כדורים לא טוב הגוף מגיב אחרת הורמונאלית ויש לחכות.אני לא מצליחה להבין למה? רק בגלל שהכל תקין ואין שום עכבות להמשך.בהתייעצות עם רופאים בפורום אחר, אמרו שאין כל סיבה לא להחזיר, אם הרחם נקייה מזמן ויש ביוץ(שני)
מאז ההפלה...עובדת עיצות וחושבת, כי אולי אני עדיין בשבעה הימים הנקיים מהמחזור...והרופא דתי.אולי חלק מהמחשבה שלו שאני טמאה? לא רוצה להאמין שהדת משחקת פה משחק, אבל ממש מיואשת.האם משהי יודעת ובעצמה מבייצת כל חייה ביום השביעי?
בקפלן כשהייתי, השאיבות תמיד היו מוקדמות, ביום השביעי שמיני, כי זה הגוף שלי! כך גם הריתי לפני שנים.האם יש קשר בין הדת והגוף? לדעתי המלומדת, גופי דופק כמו שעון ושבוע הבא אין שום בעייה להחזרת המוקפאים, חבל לי על עוד חודש...
בבקשה עזרו לי לא לאבד חודש, למרות שכבר די השלמתי עם זה בהיותי סומכת על הרופא שלי..והוא מדהים ללא ספק, אבל
ממש צריכה ומבקשת עזרה ...תודה.
תודה רבה על תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכים בדיקות דם
עננים02/08/2015אסטרדיול 929.4
פרוגסטרון6.4
LH 21.2
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבטא התאפסה מזמן.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2015חזקה על הרוא שדלך שמכיר אותך שימליץ לך על התזמון האידיאלי להחזרת העוברים המוקפאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ ביום ה-7
עננים02/08/2015תודה על התשובה הקודמת ועוד שאלה:
האם זה נורמאלי להחזיר עוברים קפואים , אם הביוץ מוקדם כלכך? אני ממש לא מבינה מה הבעייה?
הרירית יפה ובדיקות הדם גם. אז למה בעצם?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)