חדשה - ivf - שאלה לבנות ולרופאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חדשה - ivf - שאלה לבנות ולרופאים
    Me
    02/08/2015

אני לאחר שנתיים של ניסיונות להרות (ילד שני) לסירוגין באמצעות הורמונים (וללא) ועם הזרעות, ללא הצלחה. אחרי גרידה אחת לפני כחצי שנה.
    מתוסכלת. מעוניינת לפנות ל-ivf ומרגישה די אבודה. תוכלו להסביר לי מהיכן מתחילים; מה הפרוצדורה; מה ההבדל בין רופא פרטי לבי''ח מבחינת מעקב זקיקים, תשלום ועוד. כמה זמן צריך להמתין ל-ivf בבי''ח?
    המעקב בכללית לא משהו. התרשלו ולא ראו במשך כשנתיים שיש לי אנדומטריומה בשחלה.
    מה המלצותיכן?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חדשה - ivf - שאלה לבנות ולרופאים - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    02/08/2015

במקרים של אי פריון בלתי מוסבר (אם בוצעו כל הבדיקות הנדרשות ואין סיבה נראית לעין לבעיית הפוריות) מקובל להפנות לטיפול בהפריה חוץ גופית לאחר 3-4 מחזורי טיפול של זריקות הורמונליות עם/בלי הזרעות.
    במרבית המקרים, מעקב הזקיקים ובדיקות הדם מבוצעות בבית החולים בו תעשי את הטיפול (ציבורי או פרטי). אם בית החולים מרוחק ממקום מגורייך, קיימת אפשרות בדרך כלל לעשות את המעקב בקופה ולשלוח את התוצאות לבית החולים.
    בבית חולים ציבורי הטיפולים מבוצעים בשעות הבוקר על ידי צוות של רופאים (אין אפשרות לבחור ברופא מסויים).
    במערכת הפרטית את בוחרת ברופא מסויים (קיימים גם הסדרים דרך המושלם) שמלווה אותך לאורך התהליך. יש אפשרות לבצע את השאיבות וההחזרות גם בשעות אחרי הצהרים.
    זמן ההמתנה לקביעת התור בבי"ח אינו קבוע ומשתנה מיחידה ליחידה.
    הרבה הצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו