Tsh

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• Tsh
    נעמה
    03/08/2015

היי,
    אני אחרי שתי שאיבות בהפרש של מספר חודשים. תמיד ערכי בלוטת התריס היו סביב 1.5 ופתאום בבדיקה האחרונה יצא 4.5
    האם זה קשור לטיפול? האם בגלל זה אני מתקשה לרזות והאם אני צריכה להתחיל טיפול כדורי. ושאלה אחרונה - האם הערכים יכולים לחזור להיות תקינים מעצמם?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Tsh

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Tsh - תגובה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/08/2015

בהחלט יש לעקוב אחרי הבדיקה,בשלב זה אם רמת ה-FT4 תקינה לא הייתי מתחיל בטיפול,יחד אם זאת יש לעקוב אם לא חלים שינויים שיחייבו התערבות טיפולית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

נעמה
    05/08/2015

האם טיפולי ivf עשויים לפגוע בבלוטת התריס? והאם ייתכן שזה הגורם להשמנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    06/08/2015

יש קשר בין טיפולי IVF לבין שינויים בתפקוד בלוטת התריס. השינויים נגרמים כתגובה לעליית האסטרוגן המהירה בעקבות מתן ההורמונים. תת פעילות של בלוטת התריס עלולה לגרום לחילוף חומרים איטי אך ברמות גבוהות יותר של TSH שחורגות מגדר הנורמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו