רירית לאחר גרידה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית לאחר גרידה
    שירן ארי
    04/08/2015

כחודש לאחר גרידה, הייתי בבדיקה אצל רופא נשים והוא אמר שאין שאריות אבל הרירית היא 3. האם זה תקין שהרירית רק 3 אחרי גרידה? האם זה מעיד על פגיעה?
    בטיפולים הקודמים הייתי מגיעה ל 7 ביום השאיבה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית לאחר גרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית לאחר גרידה - תגובה

פרופ` דוד בידר
    04/08/2015

הרירית גדלה לאורך המחזור עקב הפרשת אסטרוגן שעולה בהצמדה,וצריך לראות בהתאמה לרמות ההורמונים איך הרירית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלת מחזור

שירן ארי
    14/08/2015

כחודש ושבוע לאחר הגרידה קיבלתי מחזור. אני לא יודעת אם לקרוא לזה מחזור- מדובר בכמות מאוד מצומצמת של גושים בצבע חום כהה מאוד (כמעט שחור) ללא כאבי מחזור .. האם כדאי לגשת לבירור? האם הדבר קשור לרירית הרחם הדקה שהייתה(3 ממ)? האם הדבר מעיד על בעיה כלשהי?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלת מחזור - תגובה

פרופ` דוד בידר
    14/08/2015

את יכולה לבצע בדיקת גם ולדעת אם זה וסת.
    את הרירית יש לבדוק בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו