מונופור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מונופור
    אני
    06/08/2015

שלום רב, לאחר כמה טיפולים שכשלו, טופלתי במונופור , התחלתי טיפול חדש ועכשיו אני שוב מטופלת בתרופה הזאת ,למרות שבטיפול הקודם הרופא אמר לי לקנות גונל שבכלל לא השתמשתי בו (פעמיים כבר סתם קניתי) רציתי בבקשה לשאול האם מונופור היא תרופה טובה ולמה הרופא ממשיך לתת לי כמעט אותו טיפול שלא מצליח או שאין קשר לתרופה הזאת, ויש קצת שוני לטיפול הזה שהתחלתי להזריק דקפפטיל
    בתחילת המחזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מונופור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מונופור

אני
    06/08/2015

בבדיקה שלי היום הסתבר שיש לי 2 זקיקים 16 ועוד אחד 11 ונאמר לי שאני צריכה לעבור שאיבה ביום ראשון , האם זה הגיוני שבשלב שכזה זה מספיק , ןלמה הגוף שלי מייצר קצת ביציות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאיבה

אני
    07/08/2015

תודה אבל בקשר לשאלה מדוע הגוף שלי מייצר קצת ביציות והאם זה יכול להצליח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מונופור - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    07/08/2015

מנופור וגונאל שתיהן תרופות טובות. קיימים ביניהם מספר הבדלים. גונאל מכיל רק את ההורמון FSH ומנופור גם LH וגם FSH. אני בטוחה שההחלטה שקיבל הרופא היא שקולה ומתבססת על התגובה שלך בטיפול הקודם. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו