הריון וסקר שליש שני

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון וסקר שליש שני
    פיל
    11/08/2015

היי בת 28 הריון ראשון כתוצאה מivf לאחר כריתת חצוצרה, שבוע 19 .. שקיפות עורפית, סקר שליש ראשון וסקירה ראשונה העלתה שהכל תקין. לפני כמה ימים בוצע מעקב והכל בסדר יחד עם צוואר רחם בסביבות 4.5.היום קיבלתי תוצאות סקר שליש שני והתוצאותהיו 1:2200 תסמונת דאון ו1:100000 לטריזומיה 18. יחד עם הנתונים הטובים הhcg 3.2 כאשר הנורמה היא עד 3. אני נוטלת אספרין משבוע 10 ללא אינדיקציית קרישיות( בוצע בסיסיות , ולא היו הםתות) כי הרופא המטפל ממליץלכולן. בדף של התוצאה הומלץ לבצע סקירה 2( שנקבע בלי שום קשר) ואם יהיה צורך בהמשך לשקול עם הרופאהמטפל לעבור לרופא מומחה להריון בסיכון... ממה שאני הבנתי מהרופא יש סיכוי שהתוצאה ככה בגלל שהיה חשד לתאומים ולפעמים זה קורה במקריהפריה, אבלגם אם לא מאחר ולא מדובר על ערך חריג משמעותי מהנורמה להמשיך רגיל ונהיה עם יד על הדופק.... קראתי באינטרט על הסיכונים... אבל מעוניינת לדעת מה אתה ממליץ? ואם כדאי להתייעץ עם קופמרץ? אולילהתחילקלקסן?.. לחץ הדם שלי די תקין 64על 1

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון וסקר שליש שני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון וסקר שליש שני - תגובה

פרופ` דוד בידר
    11/08/2015

סך הכל הרופא שלך אומר בסדר,
    לא צריך קלקסן ולא אספירין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל כמה זמן ממליץ לבצע מעקב?

פיל
    11/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל כמה זמן ממליץ לבצע מעקב? - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    11/08/2015

על פי שיקול הדעת של הרופא שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו