רירית דקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית דקה
    אור
    11/08/2015

אני מטופלת שנתיים וחצי היו 2 הריונות אחד תאומים והשני עובר בודד שהפסיק הדופק בסביבות שבוע 8-9 .
    ועוד הריון כימי שהתחיל מבטא 18 עלה ל1000 ושם הפסיק.
    כרגע אני מחכה להחזיר עובר מוקפא שלא הוחזר כבר 3 חודשיים בגלל רירית רחם דקה שלא עוברת את ה5-6 מ"מ למרות נסיות לעבות ע"י ת של אסטרופם פריגנובה ועכשיו אוורל + פריגנובה בבדיקת היסטרו סקופיה הכל תקין.
    נברתי בכל הניירת של הטיפולים שעשיתי וראיתי שאף פעם הרירית לא היתה יותר מ5-6 בשנתיים האלה מה שמעלה בי את התהיה האם זה מה שגרם להפלות? האם רירית רחם דקה משפיעה על ההריון?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית דקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית דקה - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    12/08/2015

רירית דקה עלולוה להשפיע במיוחד על קליטת הריון. כדאי להשלים בירור ולבצע הסטרסקופיה להערכת חלל הרחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה

אור
    12/08/2015

תודה על התשובה עשיתי פעמיים היסטרו סקופיה בשנה האחרונה גם אחרי גרידה וגם לפני חודש.
    אני כן נכנסת להריון רק שתמיד זה מסתיים בהפלה.
    מה ששאלתי זה האם רירית דקה היא הגורם להפלות?
    כלומר יש מצב שאני נקלטת אבל בגלל שהרירית דקה היא נשארת ככה גם לאחר ההשתרשות ולכן העובר נופל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה

אור
    12/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו